torstai 3. huhtikuuta 2014

on päiviä ja päiviä


Tämä viikko ei ole niinkään ollut edellisiään hektisempi, mutta jokseenkin henkisesti rankempi. Kivasta on tullut epämukavaa, siististä pakkopullaa. Loppujen lopuksi onko sillä niinkään väliä, jos Anilandiassa kaikki on kuitenkin hyvin? Selvyyden nimissä, kyse ei siis ole tietenkään blogiharrastuksesta. Saattaa tuikahtaa ehkä sittenkin kryptisen puolelle, mutta sievästi sanottuna siis ottaa pattiin. Isosti.

Viikonloppuna on kuitenkin luvassa oikein mukavia asioita. Riennämme perheen kesken minilomalle tsadin sykkeeseen - Aniliiniä kiehtoo hurjasti lauantaina järjestettävä Sisustusbloggaajien kirpputori, joten sinnehän askel luonnollisesti käy. Mies ja Laps ajelevat sillä aikaa ratikalla ja metrolla. Illaksi singahdamme ystäväpariskunnan uutta kotia ihastelemaan ja onpahan toinen tovereista luvannut apettakin meille laittaa. Miniloma huipentuu hotelliyöpymiseen ja oih, maittavaan hotelliaamiaiseen!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa että rankan viikon jälkeen on kuitenkin kiva viikonloppu mitä odottaa! Toivottavasti Helsingin matka huuhtoo pois ainakin osan stressistä ja ahdistuksesta:) Itse juuri harmittelen kun ei taida tuolla kirpputorilla ehtiä piipahtaa, pitää kyllä vielä yrittää organisoida jos joku pikkuhetki liikenisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, hengailu hyvässä seurassa ja oman perheen kanssa viikonloppuna on parasta. Oikein kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. No voih. Aina ei mene putkeen, ei edes joka päivä.

  Tää kanssa arpoo, jaksaisko lähteä lauantaina staadeniin. Mutku olisi tota lattianmaalaushommaa ja omienkin rojujen läpi käymistä. Arnoldsin donitsi poikineen ei kyllä tekisi sekään huonoa. Ei Helsinkiä ilman Arnoldsin käyntiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lähde! Jos satutaan olemaan siellä samaan aikaan niin heitetään yläfemmat! Meinasin hyökätä sinne heti alkuun. Aurinkoa viikonloppuun!

   Poista
 3. No onneksi on noin ihana viikonloppu tulossa! Nauttikaa!

  Mä haaveilen viikonloppuksi Toisen Keksin kahvitteluista. Tyynelään siis. Jeah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppujee! Harmi, että mennään ristiin menoissa viikonloppuna. Kivaa viikonloppua Tyynelässä ja Keksissä!

   Poista
 4. Itsekin meinasin laahata luuni tuonne kirppikselle, koska onhan tuo nyt aika must! :-) Kevätmessutkin houkuttelis. Mitenhän sais junailtua vielä ton hotelliaamiaisen itelleen...? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Meillä pitäis olla joku neilikka rinnuksessa että tunnistettais toisemme! :)

   Poista