sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

mitä kuuluu kukkuluuruuVoi kuinka eilen olikin kivvaa! Metroajelu veti yhä vakavaksi ja lapsonen esitteli ystäväpariskunnalle kaikki mahdolliset temppunsa (jopa sivuille hyppimisen yhdellä jalalla). Bloggarikirppis oli huippu, hotelliaamiainen petti pirulainen, mutta onneksi on sunnuntai. Taidanpa siis lukaista aimoannoksen viikolla kirjoitettuja blogikirjoituksia, ahmia sisustuslehtiä ja suunnitella vaikka uusia sisustusprojekteja.

8 kommenttia:

 1. Onpa Pirpanalla jo pitkä letti! Söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Etutukkaakin kasvatetaan nyt oikein urakalla ja sitä saakin olla kaikenmoisin erilaisin systeemein olla pitämässä pois silmiltä!

   Poista
 2. Teitkö löytöjä kirppiksellä?
  Mä päätin keskittyä oman kodin karsimiseen ja jättää ostelut sikseen. Mulla alkaa mennä jo pakkomielteen puolelle tää siivoaminen. Saan mahtavat kiksit siitä, kun saan lisää tyhjiä kaappeja. Kohta siirryn kaapeista luopumiseen, kun ei ole enää tavaraa josta luopua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika laihoin saalein kirpparilta pois lähdin - Kanelimaalta ostin teippiä, jota olin jo aiemmin himoinnut ja Kaisalta kortin. Taisi olla parhaimmat löydöt jo ehkä putsattu muiden ostoskasseihin aikaan, kun olimme liikenteessä.

   Voisitkohan ottaa projektiksi myös muiden kaappien siivoamisen, siis niinku meidän? Hommaan kuuluisi tietysti ruokaetu, vauvaakin voisin paijailla ;) Eiku tosissaan, mulla on ollu tapana laittaa kirpparipöytä keväisin ja syksyisin. Siivoamisesta ja kirppipöydälle tavaran viemisestä tulee yhtä upeat kiksit kuin urheilusta! Täytyy ottaa niskasta kiinni - miten saan sen touhukkuuden päälle?

   Poista
 3. No hitsi. Harmittaa, ettei tavattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Olisin kyllä nykinyt hihasta jos olisin tiennyt miltä sää näytät! :)

   Poista