maanantai 21. huhtikuuta 2014

jäätelökesän ensimmäinen päivä
Aikamoista. Ainakin sellasta, että tunnin istuminen Ikean muovituolissa pistää persalueen hurjan tuliseksi. Samaisen tunnin aikana ehkä muutama pisama saattoi herätä.

Me ollaan myös syöty. Lammasta ensin nyhtönä ja seuraavana päivänä pitsan päällä. Melkein sama homma kävi ankan kanssa. Onneksi huomenna on tiistai ja vatsalihasreeni.

6 kommenttia:

 1. mä kanssa mietin joskus noita tuoleja ja pohdin, että voi vähän takapuoli kastua :) mutta nätit on. sisällekin sopisivat.

  kyllä tekisi mieleni puutarhakauppaan. huomenna ehkä sitten.

  viilis on hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa muovituoleissa on ihan hyvä päivää paistatella, mutta kyllä niissä pehvapuoli oikeasti hikistyy. Joku tyyny tietty pehvan alle varmaan auttais :) Me pidettiin alkuun alakerrassa mustia sisällä, ehdottomasti myös passelit sisätiloihin!

   Voi että kyllä mulla sormet syyhysi tänään Honkkarissa kun käytiin hakemassa parvekkeelle yks tuija! Tuskin maltan odottaa että pääsee istutuksissa oikein kunnolla vauhtiin!

   Poista
 2. Voin vaan kuvitella sen kuumotuksen :D Oli kyllä älyttömän lämmin. Janne otti aurinkoa jalka paketissa ja mä haravoin ihan hiessä. Kesä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tää on just sitä aikaa, ettei oikein tiedä mitä päälleen laittaa ettei oo liian kuuma tai tule sitten vaihtoehtoisesti kylmä. Tuuli tuntuu vielä ainakin meilläpäin aika vilpoiselta. Sä oot ollu reipas! :)

   Poista