lauantai 8. maaliskuuta 2014

titityy


Alkuun oikein hyvät naistenpäiväntoivotukset kanssasisarille! Aurinko paistaa kilpaa kanssamme, joten nauttikaamme tänään huomiosta ansiokkaasti ja kansainvälisesti!

Eilisillalla täysiareenallinen joukko, suurin osa siis meitä mirkkuja, sai esimakua hemmottelusta kun bäkkärinpojat vetivät huikean shown lauleskellen semmosia serenaadeja, jotka allekirjoittanut osaa edelleenkin valitettavasti ulkoa. Mutta olipahan muuten hieno show!

8 kommenttia:

 1. Voi taivas että mie tykkään sinun kuvista, ne on aivan ihania! :)

  T. Tiina

  VastaaPoista
 2. Ihanaa naistenpäivän iltaa sinne kans! Hei, hieno tyyny. Tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne! Nuo ruokakaupassa myynnissä olevat Polkka Jamin uudet jutskat on ihan älyttömän kivoja. Haaveilen jo keväänvärisistä saman sarjan lakanoista nimim. lakanahamstraaja ;)

   Poista
 3. Voi että tuo viherrys tuossa oksassa! Kai se on vaan kevääseen jo uskottava!

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappasin luumupuusta erikoisesti törröttävän oksan pois ja nakkasin maljakkoon silmuamaan. Alkuun tuntui, ettei sieltä mitään avaudu, mutta parissa päivässä oli hissukseen pistänyt oikein reippaasti avaten! Voi vitsi tänäänkin oli niin keväisen tuntuista kun pyörätieltäkin oli jo kivet pois siivottu!

   Poista
 4. Iiiik! BSB forever. Ja kaikkee :)
  Oon kyllä vähän kade. Vaikka kateellisempi olisin kyllä ollut 20 vuotta sitten.
  Olivatko pojjaat yhtään vanhentuneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 20 vuotta sitten meno olisi ollut varmaan vielä hurjempaa, aiettä!! Pojilla oli nyt omia poikasia, mutta kyllä ne ihan samalta näytti. Likat kirku joka kerta kun Nick avasi suunsa tai keikutti lannetta. Oli se semmosta ;)

   Poista