perjantai 21. maaliskuuta 2014

nipsu älä vingu, riittää kun tuuli vinkuuMe tässä vietellään likkain kesken perjantai-iltaa ponnaripään kanssa. Ponnaripää imuttaa kirsikan makuista tikkaria ja tiirailee samalla Muumeja oppien yhä paremmin ja enemmän Pikku Myyn viisaita sutjautuksia. Kun perjantaisettiin lisätään vielä hamailua, satuhetki ja halittelua, alkaa päivä olla pulkassa.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep, tyttöjen kesken on aina vähän erilaista! Nyt on talo rauhoittunut, sillä uni tuli jo. Mukavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Ostin samat tossut tänään! Niin sokasevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ostin noi tänään! Sokaiseva on muuten erittäin kuvaava sana - saapi tienoo käyttää aurinkolaseja kun hipsin nuo jalassa vatsalihastreeniin ;)

   Poista
 3. Nam bebe- kuinka hyvältä se näyttääkään. Tää söi juuri paahtoleipää marmeladilla. Olisin syönyt kolmannen, mutta vauva keskeytti. Hyvä niin.

  Sulla on päheet lenkkarit. Pitää valita lenkkisäät huolella, että pysyvätkin yhtä hienoina.

  Muumeihin ei ikinä kyllästy. Meilläkin katsotaan melkein päivittäin. Yhä. Nyt tv.ssä pyörivät jaksot ovat vielä niin hyviä.. ne loppupään jaksot (kun lähennytään sadatta jaksoa) on ihan kökköjä. Ihan meinaa aina keittää jos niitä sattuu näkemään ja kuulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistelin beben iltapäiväsumppien seuraksi! Tuon kaunokaisen pystyi hotkimaan kahdella haukulla. Kahdella! Sikamaista.

   Mäkin tykkään Muumeista (tilanne saattoi olla jokseenkin toinen esim. 10 vuotta sitten) ja noita muumijaksoja on tosi kiva katsoa yhdessä. Jännittävimmät on kaikkein katsotuimpia ja se nopeatempoinen musiikki on aina sama kun jotain alkaa tapahtua. Oot muuten ihan oikeassa, nyt näytettävät jaksot on parhaimpia.

   Viikonloput!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Juu, ja ne on olleet ulkoilemassa viikonloppuna jo kahdesti!

   Poista