keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

kissamagneetti


Viikko sitten näihin aikoihin esitettiin tarve lääkärintakista. Nyt takkiprojekti on napinläpineen kaikkineen saatu upeasti päätökseen. Mahtoi eilen neuvolanlääkäri ehkä ihmetellä, kun huoneeseen astui vihreätakkinen, polvenkorkuinen lääkäri-ipana stetoskooppi korvillaan. Ja ennakkoon useaan otteeseen itketyt rokotuksetkin melkein unohtuivat, kun muistoksi saatiin kaikenmoista lääkärintarviketta puukepistä muoviruiskuun.

Sitten hieman statistiikkaa: melkoinen kissamagneetti tuollainen lääkärintakkiprojekti - Miehen FB-kuvapostauksen saldona 27 tykkäystä (18/27 naisia) ja 5 kommenttia (4/5 naisia).

Juuja yksi varmuudellakin varmasti kevään merkki on kun naapurinpappa roudaa badenbadeninsa terassille, asettuu siihen mukavaan asentoon ja nukkuu suu auki naama kohti aurinkoa.

Iloa keskiviikkoon!

16 kommenttia:

 1. Minä luulin, että tuo takka oli se kissamagneetti ;) Meidän katti hakeutuu aina lämpimämmälle paikalle: syli, takanedus, sauna, peiton alle, keittiön tasolle, kun astianpesukone on päällä ja lämmittää sitä, kuumentuneen ulkoisen kovalevyn päälle...

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, Aniliinikin aina istuu koneellaan tuossa lämpimässä kohdassa sohvaa, ihan takan edustalla :)

   Poista
 2. Yllätys piilikin postauksen lopussa, itse myös heti ajattelin että takka on se jutun kissamagneetti..:D Mahtava takki kyllä! Ja voi että miten tuo keltainen näyttää aina vaan omaan silmään niin hyvätlä, pakko varmaan parvekkeelle hankkia keltainen tuoli kesäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekkeella keltainen tuoli onkin muuten hyvä idea, ja kiva piristys!

   Poista
 3. Pienoisen yllätyksen lääkäri taisi kokea, kun toinen lääkäri tuli vastaanotolle..:)
  Minä taas arvasin heti, mikä se kissamangneetti on..:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, lääkäri ja neuvolantäti oli onneksi heti messissä ja aika pian lääkärit jo vertaili stetoskooppejaan :) Joo ja kyllä sielläkin niin kehuttiin, kun kerrottiin jotta kuka sen takin oikein ompelikaan...

   Poista
 4. Ihana lääkärintakki! Ja ihana sohva teillä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapi nähdä, saadaanko sukuun tulevaisuudessa toinen lääkäri ;)

   Poista
 5. Ihana (ja taitava äiskä)! Ja voi miten mahtava neuvolalääkäri teillä oli. Varmasti tyttö muistaa pitkään tuon käynnin.

  Toi vaaterekki on kyllä niin kaunis. Siis kun on kauniita vaatteita, joita siinä pitää :)
  Mulla roikkuis varmaan fleece-huppari jos toinenkin. Mä olen aivan kodittunut..siis maantunut tänne kotiin. Pois kun ei ole paljoa muutamaan kuukauteen päässyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva huomata, miten neuvolahenkilökuntakin heittäytyi leikkiin mukaan heti alusta saakka! Mukavaa vaihtelua ehkä heillekin :) Täytyy myöntää, että kaikki kunnia takin suunnittelusta valmistamiseen menee kyllä Miehelle, joka ennakkoluulottomasti tarttui takkihaasteeseen. Meikäläiselle jäi tehtäväksi järjestää materiaalit ja puitteet. Eikä Iksun konekaan mennyt rikki! :)

   Kotona on kivaa olla, mutta jos olo tuntuu kodittuneelta, niin sekään ei ole hyvä. Mutta kohta pääsette piipahtamaan ihan jossain muualla! Jee!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. :) Ja takki ehtaa, täällä harvemmin nähtyä DIY-kamaa!

   Poista
 7. Hieno takki! Mie laittaisin tykkäykset, jos näkisin kuvan siitä naapurin papasta♥

  VastaaPoista
 8. Mahtava on takki. Nyt on kyllä vanhemmuuden plussapalleroita ropissut koppaan siellä :)

  VastaaPoista