tiistai 4. helmikuuta 2014

tiistaipäivän kevennysSaatiinpa tuossa eilen ajatus ostaa lapselle puhallettava pallo uintileikkeihin. Siispä sitä lähdettiin kylille etsimään, sillä kylän kaupathan notkuu turistitavaraa jos jonkinmoista. Yhdessä siinä katsastettiin yhden kojun antimia, jolloin jo pienikokoinen thaimaalaisnainen (tai tyttö, ei niiden ikiä tiedä mitenkään) tuli innokkaana kohti tutulla "veri tsiip tsiip, häv a luuuuk" -myynninaloituspuheellaan. Palloa tultiin etsimään, joten Mies siihen: Do you have balls?

Ehhehe.

9 kommenttia:

 1. Onko salaisuus, missä päin Thaimaata lomailette? Enää 5 yötä lähtöön....wuhuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan Ko Changin saarella, siis sillä isommalla. Minnepäin te olette suuntaamassa? Oikein hauskaa reissua! Ja muista hyttysmyrkky nimim. myrkyt on, mutta silti pirulainen pisti jalanpohjaan > ärtsysti kutittaa!

   Poista
  2. Me menemme Khao Lakiin. En osaa aloittaa pakkaamista! Offia sitten ainakin. :-D

   Poista
  3. Meillä oli Khao Lakiin matkat varattuna ensimmäisenä Thaimaan reissullamme 3 viikkoa tsunamin jälkeen. Sinne emme siis ikinä pääseet, mutta lähdimme kuitenkin reissuun ja määränpääksi otimme Koh Samuin, sillä halusimme kaikesta tapahtuneesta huolimatta silti lähteä. Sen jälkeen talven matkakohde on aina ollut sama maa (tosin muutaman vuoden miinuksella, kun Ipana syntyi ja oli vielä vauva). Olisi kyllä tosi hienoa joskus käydä Khao Lakissa, kun emme sinne silloin päässeet!

   Tulehan reissun jälkeen kertomaan kuulumisia millaista oli! Ja vielä kerran ihansikasiistiä reissua teille!

   Poista
 2. Looks like a great place - enjoy!

  VastaaPoista
 3. Eheheee :D

  Täällä podetaan ilmeisesti Thaimaa kaipuuta. Kavereita on käynyt siellä tammikuun aikana ainakin kolmessa erässä. Ja me ei tällä kertaa osuttu mihinkään mukaan. Yritän lievittää sitä ruualla. Eilen oli kanacurrya kookosmaidolla ja tänään lounaaksi nuudeleita vähän Pad Thai tyyliin. Pitäis vissiin mennä solariumiin, että sais sen lämmön kans ;) Enjoy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaimaalainen ruoka on kyllä täällä parasta! Heti auringon, lämmön ja jatkuvan kosteuden jälkeen. Tänään saatiin pelkkää pilvitaivasta, mutta se ei haitannut, kun oli kuitenkin niin lämmin.

   Poista