maanantai 3. helmikuuta 2014

perillä
Morjensta moi ja täällä ollaan! Alkumatkaan on saatu mukaan jännitystä jos jonkinmoista. Nyt jo ehkä naurattaa, mutta olipahan hetkiä jolloin ei hitokseenkaan hymyä irronnut. Pitkän lennon ja sisäisen lennon välissä oli näet monta pitkää tuntia välissä ja Mies olikin fiksusti varannut tuntivelotteisen hotellihuoneen meille ihan lentokentältä. Kuulosti täydelliseltä, mutta hotelli sijaitsikin alueella, jonne meillä ei ollut enää asiaa tullitohinoiden ja laukkujen hakemisen jälkeen.

Noh, ne rahat meni sinne, mutta jossain oli pakko seuraavat tunnit viettää ja väsykin alkoi painaa matkalasten silmää (samanaikaisesti alkoi olla myös nälkä - väsy+nälkä-yhdistelmä=ei hyvä). Ei muuta kuin toista hotellia etsimään ja sellainenhan saatiin, tosin huoneessa olisi saanut toki viettää kokonaisen vuorokauden kolmen tunnin sijaan.

Oman jännittävyysmomenttinsa saivat aikaan vaalipäivä ja sen aiheuttamat levottomuudet, jota ei tosin huomannut ainakaan lentokenttäperspektiivistä tai Stop&Go-tyyppisestä vierailusta hotellilla. Koko perheen päikkäreiden jälkeen riennettiin taas takaisin lentokentälle, potkurikoneella eteenpäin ja edelleen matkaa jatkettiin paatilla. Yhdelle päivälle aika paljon matkustamista, mutta onneksi seurue on varustettu matkustelun kestävin kumppanein.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu! Ja kun matkustaa vähän pidemmälle omatoimisesti, ei kuule suomenkieltä muiden suusta ollenkaan ;)

      Poista
  2. Toivotaan, että reissu menee muuten kommelluksitta ja saatte nauttia. Näytää ihanalle ♥

    VastaaPoista