torstai 6. helmikuuta 2014

independent boPari pilvisempää päivää takana ja yöllä tuli oikein kunnon sadekuurokin. Kerronpa tähän väliin sangen mielenkiitoisesta majoitusvaihtoehdosta täällä saarella, joka on kivenheiton päässä majapaikastamme. Sinne ei ole tietä, joten matka perille pitää taittaa valkoisen pehmeää rantaa pitkin. Sinne ei pääse lapset. Osa huoneista on sademetsässä, osa taas kauniilla näköalalla varustettuna aivan rannassa. Huoneen saa "first come, first served" -periaatteella, suhkut sijaitsevat ulkosalla kuuman Thaimaan auringon alla. Petivaatteet ja huoneen siivoamisen saa tehdä itse, mutta paikan tunnelma - se taatusti on jotain sanoinkuvaamatonta.

Olemme muutamana päivänä käyneet haistelemassa Independent Bo:n letkeän autenttista tunnelmaa, sillä majapaikan yhteydessä on mainiointa serviisiä ja apetta tarjoava ravintola. Sanottakoon kuitenkin, että kaikki testaamamme ruokapaikat ovat olleet priimoja, mutta toisissa tunnelma on jotain joka saa palaamaan sinne uudelleen.

PS. Mä en ehkä tahdo tulla kotiin ollenkaan.

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia!
  Varsinkin tuo ensimmäinen on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ensimmäinen kuva kertoo kyllä aika hyvin paikan hengen ja tunnelman! Letkee!

   Poista
 2. Oi oi.
  Mä kyllä jäisin sinne!

  Kuulostaa oikein lokoisalta. Mutta missä on tosiaan aurinko? Ainiin. Se on täällä Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko kävi täällä eilen! Tänään se taas on vissiin siellä?

   Poista
 3. Voi että. Ihania värejä! Kyllähän tuonne voisi helposti jäädä. Ja moni on jäänytkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen nähtiin yks vanhempi pariskunta, jotka on taatusti olleet täällä jo jonkin tovin. Jo suunniteltiin heti eläkepäivien talvikausia thaikkulassa :)

   Poista
 4. No hei en yhtään ihmettele. Mäkin jäisin.

  ps. ei poistaneet ne thairuokakyhäelmät sitä kaipuuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että meillä varmaan seuraavina viikkoina kotona yritetään päästä samaan thai-ruoan makuun, vaikka eihän se nyt sama ole. Jatkuva hiki puuttuu, ja kiekuvat turistit itänaapuristamme.

   Poista