lauantai 8. helmikuuta 2014

ei säästä niin väliä kun on lomallaAurinko näyttäytyy joka toinen päivä ja tänään se on mennyt jälleen pilvien taakse piiloselle. Varsin hyvä päivä siis parvekekikkailulle ja päikkärivahtivuorolle sillä aikaa kun Mies makoskelee hieronnassa. Meikäläiselle ensimmäisen reissun hierula riitti, koska kipeetähän se piruvie tekee.

Pari samanmoista päivää vielä edessä eikä varjossa toki kylmä tule.

Sukulaisille tiedoksi - vatsat semi-ok.

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia taas. Mulla tietty heti iski silmään noi hibiskukset, kun on tatuoinnissakin :)

  Mun mielestä hieronta on tuolla yksi parhaista asioista. Sellaista kunnon rusikointia, ei mitään hipelöintiä. Tää on tietty makuasia. Suomessa ei tahdo löytää hyvää thai-hierontapaikkaa, kun sillä on valitettavan huono maine täällä. Yksi hyvä on melko lähellä meitä, mutta hieroja on pitkällä sairaslomalla kai juuri nyt. Ja mulla niskat jumissa neulomisesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hibiskus, siis kiinanruusu! En olisi kyllä tiennyt tuota hibiskus-nimeä muutoin kuin guuglaamalla! Noita löytyy vaikka missä väreissä, upeita kukkia.

   Oot kyllä oikeessa. Mies tykkää kans thai-hieronnasta täällä yli kaiken, ei tosiaan mitään pikkusivelyä, vaan se hieroojatyttö on jossain vaiheessa koko kehollaan hieroskelemassa!

   Poista
 2. Säästyy aurinkorasvaa ja se rasvaamisen vaiva!

  Ihania kuvasia. Nauttikaa tässä ja nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Huomenna on viimeinen lomapäivä täällä paratiisisaarella :(

   Poista