sunnuntai 19. tammikuuta 2014

tulin, näin, voitinSunnuntain puolelle sujahti niin ettei oikein itsekään ole huomannut ajan kulua kuluvalla viikolla. Tässä kuulkaa pitää kohta alkaa etsiä kesähepeitä esille, sillä ei aikaakaan kun kohta kirmaamme kylmästä lämpimään. Sepä vasta on mukavaa puuhaa se.

Eilen käytiin kaveriporukalla humputtelemassa isolla kirkolla. Toveri oli järjestänyt ohjattua ohjelmaa, joka vei koko joukon mm. Casinolle. Ruletin pallo meinaan sujahti oikean numeron kohdalle ja allekirjoittanut pääsi lunastamaan isoimmat uhkapelirahansa ikinä! Ei pidä ikinä olla luottamatta onnennumeronsa voimaan!

14 kommenttia:

 1. Kyllä se matka kelpaisi itse kullekin. Tosin en valita näistä säistä nyt ollenkaan. Mukavaa, kun on valoa ja sen sellaista :D
  Helmikuussahan teillä oli lähtö?

  Onko rantakunto päällänsä :)
  Miten on kuntoilut lähteneet käyntiin?

  Aika jännää varmaan kun voitto osuu kohdalle. Minä en moisesta tunteesta mitään tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, heti kärkeen helmikuussa lähdetään. Tähän aikaan parin viikon päästä ollaan jo lämpimässä!

   Kiitos kysymästä, kuntoilu on lähtenyt ihan kivasti käyntiin - vatsalihakset taas kipeänä torstaisen puolituntisen johdosta. Ja seuraavan kerran taas tiistaina! Jumppailu tuntuu tosi hyvältä, ja ainakin innostusta toistaiseksi löytyy! Mietin jopa, että pitäisköhän nakata juoksulenkkarit mukaan matkalaukkuun :)

   Oli se aika erikoista, kun voitto osui kohdalle! Aika mahtia, kun yhdellä kerralla rulettiin osallistuin ja onnenlukuhan sieltä tuli. Voitot ulos heti ettei tullut kiusausta pelata lisää :)

   Poista
  2. Oi oi. Kuulostaa niin ihanalta. Meitin oli kanssa pakko varata jokakesäinen pargan matka valmiiksi. Kestää yövalvomiset ja vauvan itkut, kun muistaa, että jossain se loma häämöttää :)

   Hienoa, että junppa luistaa. Ihan kiva fiilis kyllä, kun saa jotain aikaiseksi. Ja se kun lihaksissa tuntuu ja tietää tehneensä. Joo ehdottomasti juoksulenkkarit mukaan! Se on varmasti yhtä mukavaa juosta siellä tropiikin lämmössä kuin täällä pakkasessakin. Omat haasteensa tuo ilmasto kyllä aina.

   Toi onkin taito, että osaa jättää sen pelin siihen. Siihen kai se perustuu, että useimmat eivät pysty.

   Poista
  3. Jep, mulla oli joskus lenkkarit mukana samaisessa maassa ja käytiinkin muutaman kerran ottamassa extrahiet pintaan Miehen kanssa. Täytyy yrittää reippailla heti aikaisin aamusta, kun on vielä alle +30 astetta... Katotaan kuin käy :)

   Poista
 2. Oooh, onnea rulettivoitosta! :)
  Täälläkin on pakkailut meneillään, pian mennääään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, minnepäin te suuntaatte?

   Poista
  2. Dubai on kuulemma kiva! Me ei olla koskaan oltu, mutta joskus voisi kyllä mennä! Laitahan matkarapsua blogiin sitten :) Dubai aurinkoineen ja lämpöineen on puolet lähempänä kuin tuo meidän thaikkula.

   Poista
 3. Onnittelut potista!

  Lämpöön olisi ihana päästä, mutta mukavia ovat nämä pakkasetkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ei ainakaan ihkaensimmäisestä ruletti-voitosta tullut himoa päästä uudestaan pelaamaan. Aikamoista tuuria kyllä tommonen ruletin pelaaminen.

   Olet kyllä ihan oikeassa, luonto on todella kaunis nyt kun lunta on maassa. Ihan omanlaisensa fiiliksen tuo pakkasen paukkuminen nurkissa. Mutta kyllä mää enemmän kuumasta tykkään kuin kylmästä, siltikin :)

   Poista
 4. Tsau! Taidat olla jo konkari Thaimaankävijä. Voisitko vinkata ensimmäiselle matkalleen lähtijälle, että mitä kannattaa pakata mukaan viikon matkalle? Muutkin kallisarvoiset vinkit ovat tervetulleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipat Anonyymille! No juu, ollaan muutamia kertoja Thaikkulasssa käyty ja taas vaan valittiin talvilomakohteeksi samainen maa. Blogipostauksiakin aiheesta löytyy, jos kelailee vaikkapa viime vuoden helmikuulle ja siitä parin vuoden tauon jälkeen akselille joulu-tammikuu.

   Mitäs vinkkejä voisin antaa.. nytpä pistit vaikean! Muista ainakin hyttysmyrkky. Muuten kyllä normilomamatkavarustus matkaan. Riippuu tietysti paikasta, mutta melkein kaikkialla on kauppoja, joista ostaa tavallisimpia tarvikkeita, kuten esim. pesuaineita, joita ei välttämättä kannata lähteä roudaamaan Suomesta saakka. Vaatteita pystyy helposti pesettämään matkan varrella mikäli tarvis.

   Thaimaa on ihana maa, paikalliset ystävällisiä ja ruoka mahtavaa! Upeaa reissua!

   Poista
 5. Ihana päästä lämpöön täältä pakkesten keskeltä....vaikka talvesta kyllä pidänkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää viikolla bussipysäkillä palellessani mietin, että kyllä mielummin hikoilen kun jäädyn. Talvi on tosi kaunis, mutta kyllä kesä on aina kesä :)

   Poista