torstai 2. tammikuuta 2014

pinkit paardit - osa 1.10 kommenttia:

 1. ihan mahtavan otoksen olet tytöstä napannut! Hieno otsatukka on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tukka tulee taas jo vähän silmille, tukkakampaajalle pitäis ehdottomasti päästä. Takaa ei saa ottaa, että tukka kasvaa yhtä pitkäksi kuin äidillä. Ja kuulemma sitten kun lapsi on iso tyttö, se värjätään yhtä mustaksi kuin äidillä ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Tulin hyvälle mielelle etenkin tuosta kakkoskuvan iloisesta ilmestyksestä. Suloinen tyty! :) Tosi hauskat on myös nuo coctailtikkujen pikkuliput. Pitääpä painaa mieleen, kun pääsen kohta suunnittelemaan pojan ensimmäisiä synttäreitä. Jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Noi tikkuset on tosi helppo askarrella, jopa tällainen askartelun ihmelapsi kuten minä osasin tehdä ja nopsaa. Tehtiin itse asiassa yhdessä pikkupimun kanssa - minä leikkelin ja lapsi korjasi roskat :)

   Poista
 3. Ruokalappu 4-vuotiaalla..? Öh.. kätevää ehkä mutta..??? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! No todellakin on kätevää!

   Mut hei ihan mahtavaa, et Anonyymin yli neljävuotiaat syö niin sievästi, ettei ruokalappua tarvita. Peukku!

   Poista
  2. Noooh, herne pois nenästä! Pisti vain silmään kun isolla ja reippaanoloisella tytöllä oli lappu. Ja kyllä, Anonyymin nelivuotias on syönyt ainakin pari vuotta ilman lappua, vaikkei niin siististi aina syökkään.. :)

   Poista
  3. Joo, eipä se reippaus ole meillä ainakaan ruokalapusta kiinni. Mutta kuten sanottua, tosi hieno juttu jos teillä on jo ihan parikin vuotta syöty ilman ruokalappua! Jee.

   Poista
 4. Askartelin hieman samanlaisia tikkuja juuri Vilgotin tuleville synttäreille :) Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein hauskoja synttäreitä Vilgotille! Noita tikkuja on helppo tehdä ja pienellä vaivalla saa kivemman näköisemmät coctailpalat!

   Poista