lauantai 11. tammikuuta 2014

let there be light


Taitaa olla ensimmäinen kerta kun lumisateesta näin mieli ilostuu. Kaikki näyttää niin paljon valoisammalta ja puhtaammalta, joten antaa tulla vaan! Valoisammalta näyttää taatusti myös tulevan kesän parvekkeellaoleilu, sillä naapurinpappa päätti poistattaa pari omaa taloaan varjostanutta puuvanhusta tontiltaan samalla avartaen meidänkin näköalaa. Eikä harmita muuten sekään, että ensi syksynä on vähemmän haravoimista.

12 kommenttia:

 1. Nice pics, have a good Saturday! :-)

  VastaaPoista
 2. Mä kovasti toivon että huomen aamulla olisi vielä valkoinen maa ;) Niin paljon tätä lunta on odotettu! Ihania kuvia, taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Eiköhän se tuolla (toivottavasti) pysy kun on pakkaskelejä lupailleet. Ihan vielä ei pääse pulkkailemaan, vaikka Ipanaa niin kutkuttaisi! :)

   Poista
 3. Meillä muksut on odottanut myös niin paljon pulkkamäkeen pääsyä, ja nyt se hetki onlähempänä kuin koskaan! jippii! Mistä ootte muuten hankkinu vessaan noi mustat mehiläislaatat? Oon saattanut kysyä noista aijemminkin... noi on vaan niin hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Vielä viime viikonloppuna pyöräiltiin puistoon, toivottavasti pyörä kaivetaan esiin seuraavan kerran keväällä!

   Juu, noi kennolaatat on Pukkilan (shape). Me ollaan kyllä tykätty ja kivasti tulevat esille vielä nätimmin valkoisella saumalaastilla. Suosittelen kyllä! Ja terkkuja vielä eilen spostia huikanneelle Päiville, joka kyseli samoista laatoista! Tuli inspis ottaa kuvamatskua pitkästä aikaa myös vessatiloista :)

   Poista
 4. Lovely photos! And i spy some beautiful primroses. Just like springtime!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Mary! Primroses make me dream of the spring! And we just got snow the other day!

   Poista
 5. Samoja tuntemuksia täällä, voi että tätä lunta ja valoa onkin odotettu! ps. ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään paistoi aurinko hetkisen samalla sataen lunta! Oli niin nättiä!

   Poista
 6. Hitsit, kun näyttää hyvältä tuo kulmikas laatta! Nyt kun muut nurkat alkaa olla suht valmiina, mieli alkaa hiipiä jo lähestyvään kylppäriremppaan. Kulmikas laatta voisi olla ihan potentiaalinen lattiavaihtoehto 50-luvun asunnon kylppäriin, eikö vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Ja tuli just mieleen, että valkoinen kulmikas laatta vois sekin näyttää aika fantsulta mustalla saumalla!

   Poista