lauantai 25. tammikuuta 2014

lauantaiheipat


Oho, melkein viikko sitten täällä päässä on viimeksi ollut sutinaa? Haipakkaa on pidellyt. Keskivartalon positiivisella tavalla kiduttamiset, työpaikkamatkailut ja ylipäänsä vapaailtojen laiskuus ovat täyttäneet arkiviikon. Länsinaapurissa oli muuten kolme kertaa vähemmän pakkasasteita, ja sehän tuntui vallan kesäiseltä! Kesästä tuli muuten mieleen, että vielä viikko haipakkaa ja sitten riennetään etsimään kaapinperukoilta biksua, pikkuhamulia ja flipfloppia. Maitohappobakteerien ja aurinkorasvojen hankinta > tsek!

Postipoika oli tuonut herkullista luettavaa, joten siirryn tästä reippaaseen makuuasentoon ja kuolastamaan uutta ruokakirjaa. Kivaa lauantaita!

11 kommenttia:

 1. heippa. kiva kuulla pitkästä aikaa.

  olin täällä.

  kiitos. paitsi kiva lauantai on lähinnä vitsi täällä päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö, jäin tähän koneelle vielä hetkeksi odottelemaan, josko Ilona heti kommentoisi. Ja kommentoihan se! Mun mielestä se on ihan mielettömän kiva juttu. <3

   Toivotan tsemppiä teidän lauantaihin. Ja lähetän samalla myös virtuaalihalin. Ajatellaan näin, että parempaa on varmasti luvassa. Olen oikeastaan muuten ihan varma siitä!

   Poista
  2. Heh. Ai jäit :) Mä en tiedä miten mä aina satun olemaan täällä kun sinäkin olet.

   Saatoin muuten mainita aniliinin yhdessä jutussa lempibloginani ;) (..juttu tulee ulos myöhemmin..)
   Tykkään näistä lyhyistä ja ytimekkäistä (jotka jaksaa aina lukea loppuun) kuulumisista ja napakoista kuvistasi. Sekä mukavasta kuvausotteesta. Ei sellaista liian tiukkapipoista. Vaan elämänmakuista. Ja tykkään myös siitä, että erotut kuvillasi. Sellaista jaksaa seurata.

   Täällä päivän työt tehty ja ihana kävely pakkasessa takana ( harmi vaan, että se mun hännätön karvainen lenkkikaveri on nyt pitkällä sairaslomalla).
   Mieli on kuitenkin jo paljon parempi.

   Poista
  3. Oi kiitos maininnasta! Ihan oikein tässä herkistyy noin kauniista sanoista <3

   Voi sitä hännätöntä lenkkikaveria! Paranemisia hänelle ja rauhoittumista sairausloman ajalle.

   Poista
 2. Hei jee, teillä on matka tulossa :) Mihin päin meette?

  Mulla on tällä viikolla ollut ihan kamala matkan, kesän ja ystävienkaipuu. Ehkä sitä tänään helpottaa vähän, kun saadaan ystävät meille syömään iltasella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Thaimaahan me! Perinteistä on aika vaikea luopua ja seitsemäs kerta toden sanoo. Toka kerta pikkupipanan kanssa!

   Syömiset toverien kanssa on parasta. Mä taas nautin kotona olemisesta tekemättä yhtään mitään. Ja kohta alkaa Putous! Kivaa iltaa teille!

   Poista
  2. Ihanaa! Meillä vasta kolme kertaa takana. Takuu varma lämpö ja hyvä ruoka. Mitä sitä ihminen muuta kaipaa. Minne päin siellä tällä kertaa suuntaatte?

   Niii… täytykin pistää Putous tallennukseen. Ellei sitten ennen jälkkäriä ;)

   Kivaa iltaa sinne myös!

   Poista
  3. Ruokaan ja lämpöön mekin aikanaan ihastuttiin ja siksi talviseen aikaan sinne mielellään matkustamme! Ko Chang on tämänkertainen saari, ollaan siellä joskus aiemmin käyty monta vuotta sitten. Tykättiin ainakin silloin ja toivottavasti mestat on edelleen yhtä kivoja!

   Poista
  4. Kuulostaa hyvälle :)

   Tuonne mäkin voisin seuraavaksi mennä. Kiinnostaisi uusi saari. Tähän astiset reissut (Lanta, Rawai, Ngai, Railey, Laoliang, Samui, Tao, Phangna) on kyllä kaikki olleet erittäin onnistuneita. Toisaalta tekisi mieli sinne taas, toisaalta ihan uuteen maahan.

   Poista
 3. Matka aurinkoon, kyllä! Meidän matka oli vähän jo vaakalaudalla, mutta ilmeisesti ollaan taas kartalla. Me mennään Malesiaan (sormet ristissä, pieni pelko pepussa että jokin este vielä ilmaantuu) :X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hei pääsette reissuun! Täytyy tässä itsekin koputella puuta, että pysytään koko jengin terveinä matkan alkuun saakka. Nyt kun on kaikenmoista flunssaa liikenteessä. Mahtia matkaa teille kun lähdette!

   Poista