perjantai 10. tammikuuta 2014

kohokohtia


Taas voimme vain suureen ääneen ihmetellä, miten nopeasti nelipäiväinen työviikko vierähti ja taas olemme aloittelemassa viikonlopun viettoa. Viikon hailaitit olivat mm. vatsalihasten kolmipäiväiskipeytyminen (sillä se lähtee millä on tullutkin!), lämpimäissaappaiden kotiutuminen, suosikkimusiikkiohjelman nauhoitukset ja normiperjantain ravintelisyöminen. Paljon mukavia juttuja mahtuu yhteen arkiviikkoon ja samalla menolla mennään myös yli viikonlopun.

Muuten, se jos jonkin on jonkun merkki kun kotitalouteen kannetaan ensimmäinen kevätesikko! Ääneen ei uskalla sanoa, koska kyllä se lumi vielä jossain vaiheessa maahan sataa.

8 kommenttia:

 1. No nyt vaan pakkasia kehiin!

  Normiperjantain ravintelisyöminen kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sataa muuten lunta! Kohta voi heittää uudet popot jalkaan!

   Perjantaisesta ravintelisyömisestä on tullut viime aikoina aika kiva tapa ja ravintelin tarjoilijatkin moikkailevat kuin vanhoja tuttuja :)

   Poista
 2. Meilläkin jo kevätesikko antamassa toivoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikkei ihan vielä kevättä ole tiedossa, tuo maan pinnalle satanut sentin lumikerros tuo ihan sikana valoisuutta! Aika kiva!

   Poista
 3. Kyllä se pakkanen ja lumi ainakin tänne Kuopioon ilmestyi. Vihdoin! Kevät se on silti mielessä, vaikka eipä tästä talvesta ole vielä ehtinyt nauttiakkaan.

  Ja voi noita lapikkaita, ne on ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin satoi tänään lunta! Mukavasti piristää!

   Poista