tiistai 31. joulukuuta 2013

viimeistä viedäänVähän jopa haikein mielin kanniskelin joululiinan kaappiin tehden samalla päätöksen, että hankin samanlaisen mustavalkoisena myöhemmin hetimiten sopivan tilaisuuden tullen. Sijaisliinaksi pääsi kirpparilöytö, mutta sepä korjataan nätisti sivuun aina ruokailun yhteydessä - tiedättehän nuo meidän perheen liinanlikastajat.

Meinasin jokavuotisen perinteen mukaisesti tehdä kuvakollaasin männävuoden tapahtumista tuossa Pipanaisen päiväunien aikaan, mutta päätinpä itsekin ottaa makoisat tirsat. Bloggari pahoittelee!

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille teille sinne! Pus.

9 kommenttia:

 1. Tirsat :) First things first. Kaikkea kivaa alkavalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Eikse vanha suomalainen sananlaskukin mene jotekin niin että "joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään" - ikäväähän sitä nyt olis tikku silmässä aloitella uutta vuotta!

   Oikein hyvää vuotta 2014 myös sinne!

   Poista
 2. Heh, meilläkin pöytäliina aina heivataan sivuun kun pikkumiehet ja isompi mies tulee pöytään ;) Iha niinku ite en sitä sotkis .. :D Mahtavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :) Kivaa alkanutta vuotta 2014 myös sinne! (meinasin kirjoittaa 2013, täytyypähän taas muistaa olla tarkkana!)

   Poista
 3. Päikkärit on parhaat, niitä ei kannata missata ja alkaa vuosikin paremmin, siis hyvää ja uuttaa ja kaikkee! :)

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä! Ipanan ollessa pienempi ja nukkuessaan pidempiä päikkäreitä oli pakko aina ehtiä tehdä juttuja päikkäreiden aikaan. Nyt kun taloa ei tarvii enää otsa hiessä väkertää, tulee oikeasti tehtyä juttuja, joista nauttii itsekin. Kuten esimerkiksi noi päikkärit :) Eri asia on, että onko olo virkeämpi puolentoistatunnin tirsojen jälkeen vai ei...

   Hyvää uutta vuotta myös sinulle Piia!

   Poista
 4. Se liina oli kyllä kaunis, mutta niin on tuokin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punavalkoista voisi toki pitää muinakin vuodenaikoina, mutta jotenkin se on kuitenkin niin jouluinen. Ensi jouluna sitten taas!

   Poista