keskiviikko 11. joulukuuta 2013

vähän blögiä huuleen ja kynä kauniiseen käteenYksi joulun mukavista velvoitteista suoritettu, eli joulukortit kirjoitettu ja kirjekuoret nuoltu. Ensimmäistä kertaa Aniliinin ja Miehen yhteisen viisitoistakesäisen yhdessä tampatun taipaleen aikana kortteja tehtiin koko muonavahvuuden voimin. Ehkä suoriuduttiin nopeammin, mutta säätöä oli sitäkin enemmän.

Loppuviikko onkin pelkkää pikkujouluhippaa, ensin kustannuspaikan, sitten kaveriporukan. Ehkäpä sitä pääsisi pikkuhiljaa jo jouluappeenkin makuun?

PS. Alimmainen lumikuva räpsittiin eilen, jolloin lunta vielä oli. Se meni jo.

4 kommenttia:

 1. Eikä! Tuo ensimmäisen kuvan joulutähti! Mistä se on?
  Meillä oli juuri tuollainen..tismalleen saman värinen ja samoilla kuvioilla lapsena!
  Kiitos tästä muistosta.

  Kuulostaa kivalta tuollainen pikkujouluhippailu.

  P.S. Laitoin sulle Keskeneräiseen/Enkeli kokkaa yhden lihapullareseptin ;) Pitäisi olla erihyvä resepti.

  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo joulutähtönen on Iksusta muutaman vuoden takaa. Jännästi siftaa enemmänkin kellertävään kuin valkoiseen valonsa kanssa. Mahtaiskohan heidän mallistoistaan vielä löytyä vastaavaa? Kandee käydä kurkkimassa!

   Kiitos reseptistä! Täytyykin kokeilla myös tuon sinihomejuuston kanssa! Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Hauskaa viikonloppua! Mä taisin myöhästyä joulukorttien kirjoittelusta koska olin jotenkin ajatellut että maanantaina kerkeää vielä ;) No, aion kyllä koittaa kirjoittaa ne vielä ja pidän kovasti peukkuja että kerkeävät ajoissa perille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukorttien kirjoituspuuhat tulee eteen joka vuosi yhtä yllättäen! Mekin säädettiin kuvaamisen kanssa kun koskaan ei ollut tarpeeksi valoissaa. Onneksi toimittivat nopsaa kuvatilauksen, niin päästiin postitushommiin.

   Oikein hyvää sunnuntaita sinne!

   Poista