maanantai 30. joulukuuta 2013

tänään tapahtunutta


Kuusipuu pääsi sinne mistä tulikin. Se kosti lopputöikseen tiputtamalla 2/3 neulasistaan erinäisiin paikkoihin Anilandiassa. Nyt olohuoneessa kaikuu kauniisti ja tilaa on vaikka muille jakaa!

Jos näitte yhden kuikuilevan, peura-ajovaloissa-tyyppisen henkilön tänään kylän liikuntakeskuksen liepeillä paksu nippu liikuntaseteleitä kourassa, se oli meikä. Aivan niin ja vielä hullummalta kuulostaa ajatus siitä, että (ainakin) seuraavan kolmen kuukauden aikana tuon kuikuilijan soisi toivovan vierailevan kyseisessä liikuntakeskuksessa useita muutamia kertoja viikossa.

A-pu-va.

12 kommenttia:

 1. Meidänkin kuusi koki vihoviimeisen kaljuuntumisensa siirtohetkellä. Huusin ja kirosin ja nyhdin sitä kuusenpirua ovesta ulos ajattelematta ollenkaan paljonko se mun toiminta edesauttoi niin neulasten lentelyä.

  Tsemppiä urheilulliseen alkuvuoteen! Tällein kotimamalla se hetki kun pääsee sinne salille on joka kerta yhtä euforinen - kukaan ei huuda eikä kilju paitsi korkeintään minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi kuusen kanssa ihan samalla tavalla, mutta uloskantaja oli Mies ja mää olin se huutaja! :)

   Katotaan kuin meikäläisen käy ton liikuntauhoamisen kanssa. Pakkoveto se kolmen kuukauden kortti, koska ne liikuntasetelipirulaiset oli menossa vanhaksi. Mutta yritetään!

   Poista
 2. :D :D :D
  Tsemppiä tulevaan. meinaat vetää kunnon rantakunnot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Mahtaiskohan kuukaudessa päästä jo sillai kivasti timmiksi? Nimim. matkaan tj 32.

   Poista
 3. Tsemppiä tulevaan. Edessä on luultavasti kaiken raatamisen arvoinen palkinto! :)

  Ihana on tuo string-hyllyn somistus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Omasta viitselijäisydestä tässä on pelkästään kyse. Ja jokun pitää sanoa sohvalle, ettei huutele siellä puoleensa rötväilemään :)

   Poista
 4. Meillä on ehkäpä tänään vielä sama kuusioperaatio edessä. Toisaalta sääli, puu on vieläkin kuin äsken mettästä haettu. Mutta sen viemä tila tekee mieli saada takaisin muuhun käyttöön.

  Tsempit sinne kuntoiluun! Koskahan sitä saisi oman sohvaan tottuneen takapuolensa raahattua taas liikkumaan? Ei nuo raskauskilotkaan tunnu itsestään katoavan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sulla kuule hätiämitiä vielä ton jumppailun kanssa, justhan sää sen pikkumiehen putkautit! Niin siis jos meikäläiseen verrataan. Ipana täyttää ylihuomenna 4 vee ja tässähän näitä kiloja edelleen poisjumppaillaan, ehh... ;)

   Poista
 5. Tsemppiä tulevaan! Eiköhän se jossain vaiheessa kanna hedelmää =) Meillä kuusi lähtee, kun juhlat on juhlittu... Oikein Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista! Toivotaan reippaampaa ja urheilusta innostuvaa vuotta 2014! Oikein hyvää uutta vuotta myös sinne!

   Poista
 6. Meikä Marjatta haki kans lippuja, että pääsee salille. IHANAA, tätä mä oon taas odottanut!!! Tsempit meille ;>)

  Onnellista uutta vuotta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Totisesti tsempit meille!

   Oikein hyvää uutta vuotta myös sinne!

   Poista