perjantai 27. joulukuuta 2013

oispa joulu ainainen


Alkaa olla viimeisten joulukuvien aika, sillä Anilandiassa katseet suunnataan kohti uuden vuoden jänniäkin jännempiä kuvioita! Joku koiranleuka voisi todeta, että ähäkutti eipäs vielä, mutta sanokaa mun sanoneen, että joulumieli alkaa hiipua hetimiten, kun pukki on lahjat jakanut ja lahjat kääröistä avattu. Ei toki väärin ole kuusipuuta sisätiloissa viikkokaupalla jouluaaton jälkeen pitää, ehei, mutta Anilandiassa siitä otetaan tukeva niskapers-ote tulevan viikonlopun aikana ja kannetaan takaisin omiensa pariin.

Kynttilöitä toki sytytetään edelleen ja hartaasti. Ja valotähtönen saa olla ikkunalla niin kauan kuin sitä siellä kehdataan pitää. Unohtamatta tietenkään vuodesta toiseen nurkassa nököttävää himmeliä tai hyllykössä seisovaa ihanaista mustaa paperitähteä.

Viikonloppuja!

4 kommenttia:

 1. Joo näinhän se on. Joulu saa mennä jo. Kuusi voi tosin pysyä vielä hetken, kun tuli vasta sunnuntaina.

  Mulla meinaa olla kynttilöidenkin kanssa vähän sama juttu..eivät oikein kiinnosta enää joulun jälkeen. Nyt niitä on jäljellä niin älytön määrä, että pitää yrittää saada kynttiläfiilis vielä jatkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa keräilin tänään joulukoristeita talteen, onneksi niitä ei kovin paljon esillä ollutkaan. Ja ostin ruokakaupasta hyasinttien sijaan keltaisia ruusuja! Tulppaaneja olisin ottanut, mutta niitä ei ollut.

   Poista
 2. Ihanat punaiset huopikkaat! Pukkiko toi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo löytyi kirpparilta viime vuonna ja ovat toistaiseksi olleet pelkästään sisäkäytössä ;) Itselle muuten tilasin joululahjaksi edellispäivänä mustat huopikkaat täältä > www.arctips.fi. Ne ovat jo matkalla, toivottavasti myös rapsakkaammat talvikelit!

   Poista