lauantai 7. joulukuuta 2013

odottamattomia vieraita ja odottelua
Ipanan joulukalentereiden määrä edellisjoulusta on kasvanut kolmenkertaisesti ja niitä availlaan eri kohdissa vuorokautta. Viimeisin jouluaaton odottamisen matkaa helpottava kalenteri käytiin hakemassa postista keskiviikkona ja tämä tulikin ihan norjanmaalta saakka! Voiettä sitä ilon määrää, kun pussukasta löytyy vaikkapa uudet uljaat värikynät.

Ensi jouluna siis kalenteriodotukset ovat siis huomattavasti suuremmat...

Huomenna muuten katon rajaan viritetään semmoinen hiiribaari, ettei ole moista nähty. Välikatossa oli viime yönä aika railakkaat hiirulaisbileet, jotka eivät onneksi vaikuttaneet Ipanan prinsessauniin missään määrin, mutta meikäläisellä oli vähän silmä poskella aamulla kun herätttiin siinä kukonlaulun aikaan.

Mutta meilläpä tuoksuu täällä pipari, sillä me tytöt pistettiin leipoen! Iloista lauantai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Voi ei hiiriä.

  Meillä tuoksuu myös. Kokeiltiin tänään Ikean valmista piparitaikinaa ja oli parhaan makuista ever! Ihanan kotitekoisen oloista, oikein kunnon siirappista ja tummaa. Mutta kylläpä levisivät piparit paistossa ja menettivät ihan muotonsa :( joka tapauksessa sekä taikinamuodossa, että valmiina pipareina Ilonan makutestin voittaja.

  On kyllä kaunis tuo teidän keittiön pöytätaso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iksun piparitaikinaa ei ollakaan kokeiltu! Toi sunnuntain taikina on semmosta peruspiparia. Joku kerta tartteis kyllä kokeilla ihan omasta taikinasta saakka.

   Poista
 2. Nuo vieraat ei ole niitä kivoimpia. Onneksi ovat vain välikatossa, etteivät sisälle asti tungeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on eka talvi tässä talossa kun hiirulaiset rapistelee katolla - joka kerta on kyllä ollu sellanen tunne, että sisällähän ne juosta kipittää. Nää elukat talossa on kans todellinen riesa - ekana talvena oli hämähäkkejä, seuraavana talvena muurahaisia. Nyt nää hiirulit. Mitä seuraavaksi - fasaaneja? ;)

   Poista
 3. Omg hiiriä! Ne on kyllä ikäviä vieraita. Ja tuntuvat aina selviävän hiirenloukuista :D Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yöks! Viime yönä ei ollu hiiribileitä eikä ehditty edes vielä baaria avata! Toivottavasti ne pikkukaverit tajus häipätä naapuriin :)

   Poista