keskiviikko 18. joulukuuta 2013

jouluressiKuten kuvasta näkyy, Anilandia on päässyt jo kivasti jouluiseen asuun, mutta joulumieli on erinäisistä syistä pahasti hakusessa. Aika loppuu kesken kaikessa toiminnassa kuten esimerkiksi järjestelypuuhissa, lahjojen hankinnassa, jouluun rauhoittumisessa... Tilanteen kun saisi rauhoitettua kustannuspaikalla, ehkä mielikin rauhoituisi? Ainakin ehkä osittain.

Toivotaan edessäpäin häämöttävästä uudesta vuodesta stressittömämpää ja yksinkertaisesti kivempaa elämän jokaisella osa-alueella.

Nyt lisää blögiä. Ja muistutus mieleen siitä, että aurinkoon lennetään 45 päivän päästä, mikä ei oikeasti ole juur mitään.

10 kommenttia:

 1. Samaa ressiä meinaa pukata täälläkin, joulusiivoukset aika huonossa vauhdissa, jotain leivottu ja lahjat hankkimatta. Noh mutta onhan tässä onneksi muutama päivä vielä :) Toivottavasti viikonlopun jälkeen sais rauhottua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, samaa määkin toivon. Tänään tuntui jo helpottavan, vaikka jouluvalmistelut eivät ole edistyneet yhtään eiliseen nähden. Kyl tää tästä!

   Poista
 2. Voin ottaa vastaan sulta vähän ressiä. Mullon ollut vähän liiankin tasaista kesästä lähtien, kaipaan sähköä tähän elämään. No tästä rauhallisesta jaksosta huolimatta lahjat on hankkimatta täälläkin, kortit lähettämättä (!), leivonnat suunnitteluasteella ja joulusiivoon on valovuosi matkaa. Mutta eilen kuulin, että saan joululahjaksi lennot etelään, noin 60 päivän päähän. Kyllä muuten lämmitti jo nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Niina, mä jakaisin oikeesti tosi mieluusti ressitaakkaa sulle! <3 Tuu huomenna hakemaan, keitän meille blögit ja tarjoon piparii kans!

   Lennot etelään! Jumpe, ihan mahtavaa!

   Poista
  2. Olen hengessä siellä blögillä ja piparilla :)

   Poista
 3. Lovely arrangements here. Festive yet simple. I love them all! Try not to stress too much, though over Christmastime, i know that's difficult. So much to do!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Mary! I'll try not to stress, it's a promise. Couple of more busy days at work and then just relax. Oh my, that is so needed. All the best to you, Mary & happy holidays!

   Poista
 4. Mulla ei ole mitään tekemistä eikä mitään stressiä. Ihan tylsää siis.
  Eilen olin ystävän saurana kun hän teki jouluostoksia. Hetkessä hän käytti 500euroa joululahjoihin ja siinä oli vasta pieni murto-osa hänen hankinnoistaan. Kyllä mä mielessäni ja myös ääneen päivittelin sitä, että onko tuossa nyt oikeasti mitään järkeä.

  Anna stressin haihtua, vähemmälläkin pärjää :)

  Ja vitsit.. toi teidän matka on jo noin lähellä. Aikasen kiva juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huih. Eihän moisessa joululahjojen ostelussa oikeasti olekaan mitään järkeä.

   Ja olet ihan oikeassa, vähemmällä pärjää kyllä. Pitäis vaan päästä jouluiseen tunnelmaan, niin kyllä se siitä!

   Poista