sunnuntai 1. joulukuuta 2013

joulukuun ensimmäinenEnsimmäisen adventin ensimmäinen joulumyyjäiskiertely takana ja nyt otetaan vähän vauhtia kotosalla ennen kuin riennetään kylän omiin joulusesongin avajaishulinoihin. Turun keikka oli varsin onnistunut, vaikka alkumatkasta rekemme ei meinannut yllättävästä liukkaudesta johtuen tiellä pysyä ja takana körötellyt golffi taatusti seurasi kauhistuneena meidän holtitonta tiellä eestaas heilumista. Onneksi oli leveä motari, auton ajonvakautus elikkäs ESP ja Miehen sairaannopeet refleksit!

Joulumyyjäistapahtumassa Saanan ja Ollin myyntipisteen eessä oli hyvin vaikeaa olla vinguttamatta muovista korttia. Joululahjaksikin mietin useita, mutta itellehän mää ne kaikki haluaisin! Mutta kyllä joulupukin lahjasäkkiäkin saatiin täytettä ihan mukavasti - ja tämähän vaan tietää sitä, että kohta pääsee lahjojen pakkauspuuhiin!

Voi että tätä joulun ajan iloa! Reipasta sunnuntaita & iloista ensimmäistä adventtia sinne!

12 kommenttia:

 1. Oi joululiina sentään!
  Mä sorrun joka joulu tohon, että ostan muka jollekin toiselle jotain ihanaa, mutta kappas, enpä raaski siitä luopua ja se jokin ihana nököttää vallan omassa pirtissäni. Heh. Tarttis vissiin ostaa sellaista, jostei itse niin välitä. :D Tai aina kaksin kappalein.

  Hui, onneksi ajonvakautus ja refleksit ovat olleet kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkein helpointa olis ostaa lahjoja ittelle! Nytkin tietäisin heti heittää vaikka kuinka monta lahjaideaa! ;)

   Juu, aikamoinen liukkaus yllätti autoilijan! Varovainen saapi olla.

   Poista
 2. Ihania kuvia, ihania tavaroita. Ihana joulukuu! <3 Juuri ostin ystävälle joululahjaksi tyynyliinan, mutta sitä tuijotellessa jäänyt miettimään, että pitäisiköhän tuo pitää itse. Harmi kun on niin samanlainen maku monella läheisellä, kuin itsellä. Tosin se helpottaa lahjan ostamista, mutta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tietysti helpottaa joululahjojen hankintaa, jos lahjottavilla on samanlainen maku kuin itsellä. Täytyy varmaan ottaa tuo Mayan vinkki käyttöön ja ostaa asioita tuplasti!

   Poista
 3. Jyväskylässä oli niin väsyneet joulumarkkinat eilen, ettei tullut edes mieleen vinguttaa korttia. Samat kojut samoilla paikoilla vuodesta ja markkinoista toiseen ei jaksa innostaa pitemmän päälle. Kaipaisin uusia ideoita ja uusia myyjiä, mutta tämä tuntuu olevan niin kaukana kaikesta, ettei tänne kukaan vaivaudu tulemaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh. Kaikkien kaupunkien joulumarkkinatarjonta ei ihan oikein natsaa. Tuo naapurikaupungissa eilen järjestetty oli kyllä mukava tuulahdus joulumarkkinoiden joukossa.

   Poista
 4. Onpa hauska lukea muiden jouluintoilusta, otan siitä oikein vauhtia omaan tössöttämiseeni. Ja olen myös löytänyt tänä vuonna sisäisen joulumyyjäiskiertelijäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ensi sunnuntaina on taas meidän kylillä yhdet myyjäiset - kyllä siellä pitää käydä kierrähtämässä!

   Poista
 5. Tuo kuulostaa kyllä niin tutulta. Lähtee ostamaan muille lahjoja, ja... kappas huomaa hankkineensa itselleen suurimman osan ostoksista. Mukavaa ekaa adventtia sinne myös! Onko sulla käyntiä täällä päin enne joulua? Kahviteltaisko jossain vaiheessa jollain porukalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kyllä tosi kiva vielä nähdä! Kyllä mulla oli tarkoitus tulla joku viikonloppu isolle kirkolle kiertelemään ja kyllähän jos sovitaan päivä niin varmasti tulen ellei muuta ole sovittu!

   Poista
 6. Jouluisen näköistä teillä jo! Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Mulla oli vähän semmoset aatteet, että otettaisiin kuusi sisälle sunnuntaina... Se on joulukuu ny!

   Poista