sunnuntai 15. joulukuuta 2013

hoppuisan viikon päätös


Kolmatta adventtia vietetään ja himpun verran yli viikko jouluun! Lahjapaniikki ei iske, vaikka kutakuinkin kaikki lahjukset vielä hankkimatta. Suunnitelmissa siintääkin täsmäisku, jolloin systemaattisesti kipitetään kaupasta toiseen ja kas noin on lahjuspuolikin hoidossa.

Viikko on ollut täynnä jos jonkinmoista. Firman pikkujoulua, paikallismusikaalia ja mitä upeinta jouluapetta ähkyksi saakka toveriporukalla. Perjantaipäivän yksi ehdottomimmista kohokohdista punaisen pipon huikea tarina, johon kannattaa käydä tutustumassa täältä.

Sunnuntai-illan meny koostuu tutuista elementeistä, eli blogipastasta, Strömsöstä, sunnuntaisaunasta, sikamaisesta laiskottelusta ja Solsidanista. Melkein kaikki ihan ässiä, niinkuin itse sunnuntaikin (blogipasta alkaa beellä, mutta suotakoon se hälle).

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein mukiinmenevältä menolta. Mieleiseni on varsinkin tuon viimeisen kappaleen meno. Iltayhdeksää odotellessa täälläkin..varsinkin kun kuluva kausi on alkanut hauskuuttaa enemmän kuin kauden alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä! Tämän tuotantokauden jaksoissa on pitänyt välillä tirskua tyynyyn, ettei perheen pienin herää hörötykseen!

   Poista
 2. Tollasen pipon olen siitä asti tahtonut omistaa, kun hänestä juttua somessa alkoi kiertämään. Vuoden kohahduttavin ja liikuttavin (voi silmäkulmat) persoona, valitaaks sellasta. Tapasit siis? ♥

  Ai että, aikoihin saanutkaan blogipastaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tais olla viime viikolla kahdesti blogipastaa! Jälkimmäinen ei ollut tosin niin menestys, koska avocadot oli raakoja eikä uunikypsennyskikkakaan toiminut :(

   Juu, Pekka kävi meillä virman pikkujouluseminaarissa kertomassa tarinastaan. Ihan mieletön juttu. En tainnut olla porukastamme ainut, joka välillä pyyhki silmäkulmiaan. Pekka on kyllä upea, positiivisin tapaamani tyyppi!

   Poista
 3. Oijoi, miten ihana tuo salmiakkikuvioinen kulho!

  Ihanaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salmiakkikuvio on pop! :) Oikein mukavaa joulun odotusta myös sinne! Alle viikko jouluun!

   Poista