maanantai 2. joulukuuta 2013

+


Hitsinpimpula pitäis tajuta ottaa tarpeeksi kuvamateriaalia viikonlopun aikana niin saisi kylmäviimaiselle maanantaille ilomieltä nostattavan postauksen valokuvineen. Nämä viime viikonen leftovereita, pahoittelut lähtee täältä suunnalta samojen kuvakulmien takia. Mutta tällä kertaa ei tarvita maanantain piristäjää, sillä vaikka ikävät demoefektit sekoittivatkin työpäivän ihan totaalisesti, päästiin iltaan mennessä selvästikin niin paljon plussan puolelle, että oikein hypityttää.

Se on aika harvinaista maanantaille se. Ottaen vielä huomioon, että Ipanalla oli tänään kaikessa tohinassa revenneet haalarit hanurista.

PS. Seinäkalenteri on vaihdettu mustalle, oikealle kuulleen ja vaikka vuoden viimeistä viedäänkin, ei hätää - kaapissa odottaa jo uusi samanlainen "blogimatto".

6 kommenttia:

 1. Heh. Hyvin sanottu - blogimatto :D

  Tiedätkö meillä kun ei tällä hetkellä ole hoitovauvaa, niin mulla on ihan överisti aikaa. On ihan tosi paljon kuvia ja valmiita blogipostauksiakin työpöydällä varmaan kymmenen ;) On aikaa pohtia syvällisiä ja kirjoitella hiljakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii! Ootko muuten kokeillut, että kun googlaa hakusanalla blogimatto ja kurkkii pelkkiä kuvia, niin mitä löytyy? Oikeesti aika uskomaton ja törkeen hauska juttu! (plus että matto on mun mielestä ihan nappi, vaikka jokaisesta blogikodista löytyisikin. ja sama juttu ton kalenterin kanssa.)

   Toisinaan hyvä noinkin. Että on aikaa pohtia syvällisiä!

   Poista
  2. Mainittakoon vielä, ettei tuo blogimatto-sanonta ollut meikäläisen keksintö vaan upean bloggaajatoveri Jonnan taannoinen heitto instakuvaan. Silloin kyse oli tuosta uudenkarheasta kyntteliköstä :)

   Poista
  3. No hei en ole. Täytyykin koittaa :D
   Joo ei se maton ulkonäköä muuta, vaikka se monesta kodista löytyisikin.
   Mulla on jotain hämäriä muistikuvia ajalta, kun en ole blogeja paljoa lueskellut.. oli hyviä postauksia joka blogikodin kalusteista ja tavaroista. Rasti ruutuun mitä kotoasi löytyy - tyylillä. Hauskoja kyllä.

   Poista
 2. i cannot understand finnish but i have to say that xmas tree is wonderful!!!
  thank you for the inspiration! kiitos :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, thanks for your comment! It's so nice to hear if someone is getting inspiration of the blog posts! Have a great evening!

   Poista