tiistai 12. marraskuuta 2013

valopilkku pimeässä


Mikäs se siellä nököttää? No sehän taitaa olla bloggari-valokirjain! 
Pitäähän Aniliinilla nyt oma Aa-niin-kuin-Anttila -valokirjain olla!

12 kommenttia:

 1. Kivoja! Minulla on P, jonka hankin jo vuosia sitten. Anttilasta olen katsonut myös N-kirjainta, että saisi kuopuskin omansa.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin löytyy ihkaoikeita valokirjaimia ja täytyy kyllä myöntää, että nämä Anttilan versioissa ei ole samanlaista tunnelmaa kuin retroversioissa. Ihan kivahan tuo on, eikä juurikaan hinnalla pilattu. Just lapsen huoneeseen sopii varmaan aika kivasti!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Teillä on niin kivannäköistä:)!!! Ja valokirjain on juuri passeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Valkoisen Soihdun Viiville! Aika passeli tosiaan tuo valokirjain!

   Poista
 3. Oi mitä herkkuja tuossa teidän vaaterekissä!

  VastaaPoista
 4. Valokirjain löytyy meiltäkin, ja tykkään siitä todella paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noistahan voisi aika pienelläkin sijoituksella muodostaa vaikka jonkun kivan sanan! Meiltä löytyy ämmä, ässä ja nyt tuo uusi aa. Kaksi ensimmäistä tosin on alkuperäisiä valokirjaimia eikä niissä ole valoa sisällä. Täytyykin muuten muistutella Miestä valoprojektista...

   Poista
 5. Löysinpäs todella kivan blogin! Meidän kotoa löytyy myös muutama keltainen pinnatuoli ja samat finlaysonin norsulakanat. Keltaisena tosin. Kauniita kuvia, kaunis koti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kommentistasi Nuapurin Marjukka! Ja tervetuloa Aniliiniin, toivottavasti viihdyt mukana matkassa pitkään! Keltaiset norsulakanat meilläkin oli hakusessa, mutta nuo siniset sai pienellä alennuksella, joten nekin Ipanalle onneksi poikamaisen sinisyydestään kelpasi :) Kivaa viikon keskimmäistä sinne!

   Poista
 6. No kyllähän meillekin pitäisi tuollainen valokirjain saada ;) En vaan saa päätettyä mikä kirjain se olisi.... oisko se se H sitten ;) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H-kirjain ainakin seisoo tukevasti jaloillaan, niinkuin tuo meidän aaakin. Kivaa viikonloppua myös sinne!

   Poista