lauantai 2. marraskuuta 2013

tuplapyhätReippaan rempseät lauantaiheipat sinne! Eilinen blogijuhla oli huikea, ehdolla oli upeita blogeja ja voittajat voittonsa ansainneet. Isosti vielä onnea voittajille! Ja erityisterveiset blogitutuille - oli tosi kiva nähdä!

Ipananhakureissulla tamppasin menemään lapsuudenkodin takapihalle, sillä onhan nyt jo korkea aika hankkia pikkukuusi pöydälle. Noin muuten mennään aika leppoisan lauantaisella moodilla - pitsataikina kohoamassa, ajatus käynnistä hautausmaalla päässä muhimassa ja kaikki viime viikkojen sisustuslehdet sekä blogit lukematta. Eiköhän näillä pärjää tuplapyhät ihan mukavasti.

11 kommenttia:

 1. Mie vasta harkitsin tänään havujen hankkimista, mutta sie näytät olevan miuta jo askeleen eellä! Ehkä mie suuntaan huomenna metsään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Kuusi maljakossa on mun mielestä aika kiva, ehkei niinkään jouluinen, mutta tuo mukavanlaista vihreyttä!

   Poista
 2. Moi! Saanko kysyy tosta mustasta lattiasta joka eräässä kuvassa näkyy, että mitä matskua ja mitä oot tykänny? Mä haaveilen mustasta lattiasta koko tulevaan mut kaikki pelottelee et lika näkyy ja vaikee pitää puhtaana ja mustaa en ainakaan ikinä laittais..! Itse ajattelin silti laittaa, mut käyttökokemuksia ois kiva kuulla!

  VastaaPoista
 3. Siis koko tulevaan uuteen kotiin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Riina! Tuo lattia on petsattua tammiparkettia (Karelia) - näyttää itse asiassa kuvissa aika mustalta, mutta on siis sellaista tummanharmaanruskeaa. Ollaan kyllä tykätty, ei ole kyllä ollenkaan vaikeaa pitää puhtaana. Lika ei näy häiritsevästi, toki pöly tietenkin heijastuu varsinkin kun aurinko paistaa. Pesen kostealla ehkä kerran kuukaudessa, joskus harvemmin.

   Meillä on ollut kahdessa edellisessä kodissa myös tumma lattia, merbau-parkettia tosin. Siitäkin tykättiin, mutta otettiin erisävyinen tumma parketti kun tosiaan parissa edellisessä kodissa oli jo merbauta. Jos nyt rakentaisin talon, saattaisi valkoisen ja tumman lattian välillä olla aika hurja kilpataisto! : ) Tsemppiä kodinrakennuspuuhiin!

   Poista
  2. Kiitti vastauksesta! Kiva kuulla et tumma ei oo niin paha kuitenkaan. Oon aatellu et laittais joko oikeeta lautaa tai sitten käsittelemätöntä parkettia ja maalais itse, silloin ois ainakin teoriassa mahdollisuus myöhemmin hioa ja maalata uudestaan eri värillä (jos vaan ikinä jaksaa!). Mukavaa tää suunnittelu vielä kun ei tarvi tehdä mitään konkreettista, se aika koittaa sit keväällä.
   Kiitos ja mukavaa loppuvuotta :)

   Poista
  3. Lattia on kyllä aika iso päätös, eikä sitä ihan helposti kannata, pysty tai voi lähteä muuntelemaan. Kivaa loppuvuotta myös sinne!

   Poista
 4. Oli kiva nähdä! Harmi, kun ei ehditty enempää jutella, mutta palataan asiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kiva nähdä! Ja kyllä vaan, palataan! :)

   Poista