sunnuntai 3. marraskuuta 2013

tulis edes lunta
Onpa mukavaa huomata, että kirpputoripöydät ovat alkaneet täyttyä jouluaiheisilla myyntielementeillä, kuten esimerkiksi pehmeällä lampaantaljalla istuvat tottuset kissoineen. Villasukkia olen yrittänyt malttaa olla ostamatta, mutta kyllä tänäänkin sellaisia yksilöitä tuli vastaan, että piti ihan laittaa silmät kiinni ja kävellä tyynesti eteenpäin. Mutta nuo, viidellä eurolla käsin nyplätyt tontut - kiinni veti!

Tänään mietin kuulkaas ensimmäistä kertaa joululahjoja. Mies siihen, että onneksi joku kokee miettimisen, ostamisen ja ennen kaikkea pakkaamispuuhat mieleiseksi. Helpommalla pääsee kun tarpeeksi ajoissa aloittaa, kuten esimerkiksi suhmuraistakin suhmuraisempana marraskuisena sunnuntaina. Hommaan vielä jostakin ison korin, jonne nätisti kaikki söpöläiset paketit asetan.

Ensin ehkä pitää repäistä seinäkalenteriin uusi kuukausi. Kaikessa tässä laiskottelussa jäänyt tekemättä.

12 kommenttia:

 1. Apua. Täällä minä olen vieläkin, koneella kökötän. Sohva on unohtunut.

  Meillä kaivettiin myös lampaantalja esiin. Se ennustelee talvea. Jostain syystä en kyllä kaipaa lunta. Vielä.

  Meillä annetaan vähän joululahjoja. Mutta kun niiden vähienkin lahjojen hankkimisen aloittaa 4kk ennen joulua, lievittää se jo ennestään olematonta joululahjastressiä. Puolet hankittu, noin kolme siis :)

  Tytöllä on kaunis paita !

  Sunnuntaitasunnuntaita!

  Hei muuten vielä..tuosta kun pitää todistaa olevansa ei-robotti :) Karkoittaako se vamppyyreita vai vain robottikommentteja?
  Että mua nimittäin ärsyttää nuo blogissa käyvät vampirestatit ystävineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo numerokirjain-yhdistelmät ei-robottiuden todistamiseksi on muuten joskus tosi haastavia! Toisinaan saa kokeilla useamman kerran ennen kuin onnistaa.

   Meikäläiselläkin oli äsken tunteroinen omaa aikaa, kun pikkupalleroinen veteli päikkäreitä. Meinasin sinä aikana lueskella rästiin jääneet blogikirjoitukset ja selailla viime viikkoiset sisustuslehdet, mutta tunnissa ehdin istua sohvalle ja tehdä blogipostauksen. No, mikäs tässä valmiissa maailmassa.

   Poista
 2. Tosi kiva sisustus ja kauniita kuvia!

  Sarina

  VastaaPoista
 3. ai, kiitos kun muistutit. mullakin oli vielä lokakuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi musta kuukausi on vaan niin paljon nätimpi kuin valkoinen. Pitkittelen vielä hetken ;)

   Poista
 4. Tutun näköistä lahjapaperia ekassa kuvassa. Juuri siitä askartelin jotain muuta, mitä ehkä voisin blogissakin vilauttaa.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vilauta! ;) Tuo paperi on niin nättiä, että käytän sitä vakaasti harkiten!

   Poista
  2. No, vilautin :) Sama juttu, en malta tätä metrikaupalla haaskata!

   -Paula

   Poista
 5. Iiiks! Mistä tuollaista lahjapaperia saa? Onko yhtä pitkää pötköä vai arkkeja? :D
  -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tiina! Ostinkohan tuon lahjapaperin Tigeristä... muistaakseni! Pitkää pötköä juu! Viimeksi en nähnyt sitä paikallistiikerissä, joten olen yrittänyt käyttää säästeliäästi ;)

   Poista