tiistai 5. marraskuuta 2013

pari valittua sanaa


Kaatosateinen tiistaipäivä tuntuu huomattavasti reippaammalta kun sen aloittaa aamu-uinnilla kukonlaulun aikaan. Täytyypä taas ottaa tavaksi nuo piristävät uintireissut (lue: pari kuukautta aikaa käyttää koko vuoden liikuntasetelit, eli vaikka pulahtaisin kylmään klooriveteen joka aamu, jää osa niistä pirulaisista kuitenkin käyttämättä).

Mukavan asiapitoinen Sennerholtin juliste on jo seinällä ja muistuttaa elämän tosiasioista. Olkoon se seinäämme koristamassa ainakin siihen saakka, kunnes lapsonen alkaa ymmärtää muutakin kuin härmää.   

13 kommenttia:

 1. Kiitos. Nimittäin lisäyksestäsi ensimmäisen kappaleen lopun sulkeissa. Mä jo meinasin muuttua vihreäksi ja että mitä -Miten jotkut jaksaa ja viitsii ja jaksaa ja voi? Raahautua uimahalliin aamuisin?

  Hiano juliste! Ja koti. Edelleen. Ja pysyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän kyllä harmittaa tämmönen älytön laiskottelu liikunnan suhteen, vaikka hyväksihän liikkuminen vaan olisi. En vaan tiedä, missä ihmeen välissä sitä ehtii harrastaa. Tänäänkin aamulla uimahallille raahautuminen tuntui erityisen haastavalta, mutta jälkikäteen oli kyllä ihan oikeasti reipas olo. Harmittaa niiden liikuntaseteleiden puolesta, kun ihan jää käyttämättä tuommoinen etu.

   Taidanpa tirpasta rivin suklaata ;)

   Poista
  2. Peukku suklaalle!

   Mä kyllä ehtisin harrastaa, ainakin silloin kun töistä on taukoja. Keksin vaan aina jotain parempaa tekemistä. Kyllä uimahallissakin voi käydä ja ihan vedessä asti, mutta matkaa en kyllä lähde uimaan ;)

   Poista
  3. Eikös niillä seteleillä saa hankittua vaikka niitä uintikertoja jemmaan?
   T. Blondi :D

   Poista
  4. Totta muuten, toivottavasti saa! Ehkä niille korteille voi ladata uintikertoja vaikka hurumykke niin sitten voin pulahtaa kylmään klooriveteen myös ensi vuonna! Jee! ;)

   Poista
 2. Aaargh. Miten voikin olla aina toi tilanne ton liikunnan kanssa. Tässäkin osoitteessa. Kuka tulisi ja hakisi vesijuoksemaan vaikka. Silleen väkisin mun selittelyjä kuuntelematta suoraan kotiovelta! Jatkuva huono omatunto. Ihanaa, jos sä jaksat olla reipas. Pääset rytmiin :)

  Saa niitä yleensä ladattua niitä kertoja seteleillä talteen. Tai ostettua 10kerran kortteja. Toivotaan, niin ei mee hukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisinpa tästä uimisharrastuksesta oikein harrastuksen ja tavan, jota voisi ylläpitää aktiivisesti. Pitää selvitellä tuota kortin latamista, mutta vaikka ne voisikin laittaa talteen myöhempää käyttöä varten, pitää uimisesta tehdä tapa! Thumbs up.

   Poista
 3. Tuo juliste on niiin kiva! Ja passais meillekkin, ellei täällä asustaisi yksi parhaillaan lukemaan opetteleva :)

  VastaaPoista
 4. Ihana juliste! Ehkä,olen turhan rääväsuinen, mutta minusta tuo sopii lukemaan opettelevankin silmille. Viisivuotiaan uhmaa seuratessa, tuo olisi oikein mainio ohje, no ehkä hieman siistimmin suomennettuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Ja mitäs sitä hyvää ohjetta kaunistelemaan!

   Poista