lauantai 30. marraskuuta 2013

jou jouNyt alkaa joulukuu olla jo niin hilkulla, että saavat tiukkapipoisemmatkin jouluilon vastustelijat mennä peiton alle piiloon, sillä NYT ALKAA JOULUHÖSSÖTYS. Jooei Anilandiaa nyt ihan kokonaan joulukoristeilla kuorruteta, maltti on valttia jouluhössötyksessäkin.

Kuun vaihtuessa myös joulumyyjäisiä järjestellään tiheään tahtiin niin omilla kulmilla kuin lähikylissä - huomenna olisikin tarkoitus kurvailla Aurajoen suulle sijaitsevaan Suomen kuudenneksi suurimpaan kaupunkiin, eli Turkuun (ruots. Åbo). Ihan jo kutkuttaa nähdä, mitä Uuden Muotoilun Joulumarketissa on tarjolla!

Seuraavaksi nappaan tuon yllä olevan jouluisen kirjan kainaloon ja virittäydyn joulutunnelmaan vielä lisää. Yks toveri kutsu tortulle eikä torttutilaisuutta tohdi jättää käyttämättä kun ihan oikein itse on luvannut toveri vääntöpuuhiin ryhtyä.

Joulunodotuksellista lauantaita! 

16 kommenttia:

 1. Ihanan klassisia jouluvärejä Anilandiassa. Kauniit nuo valkoise valopallot.

  Oho. Meillä joululaulut soivat ja odotetaan lapsivieraita pikkujouluihin. Riisipuuroa, sikahedelmäsoppaa, torttujen ja piparien leivontaa. Jos ei sillä lähde käyntiin, niin ei millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis vielä keksiä minne tyrkkään nuo valopallot, mutta eiköhän tästä selvitä! Eilen kuunneltiin Ipanan kanssa joulumusiikkia samalla kun koristeltiin pikkukuusta hänen huoneeseensa - tuli noottia joulumusan ei-reippaudesta. Semmosia ne suomalaiset joululaulut on ;)

   Poista
 2. Jee jee, jou- jou- jouluhössötys!

  Mun facesivu on täynnä juurikin sen myyjäistapahtuman infoa minne oot menossa. Mä en val. pääse. Mut nauti sä! Tuntuu tulevan hyvää tarjontaa.

  Sitä samaa sinne! Sekä makoisaa torttuiltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on tullut juu päivityksiä kyseiseen tapahtumaan liittyen! Hienot joulumarkkinat oli, käytiin heti kärkeen kuikuilemassa ennen Ipanan päikkäreitä. Saanaa ja Ollia tarttui mukaan ;)

   Poista
 3. Samaan suuntaan käy tämänkin väen matka. Kenties törmätään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin tosiaan jo ihan alkuun kun riennettii Ipanan päikkäreiksi taas kotiin niin että ehditään vielä myöhemmin tänään kylän omiin joulunavajaisseremonioihin! Mitäs tykkäsit? Meillä mukaan tarttui jos jonkinmoista, niin omaksi iloksi kuin pukinkonttiinkin.

   Poista
 4. Jou vaan sinnekin! Meillä on justiinsa tortut uunissa, ja minäpä laitoin jo joululevynkin soimaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon perinteisesti kuunnellu Jouluradiota heti, kun lähetys on käynnistynyt ja nyt taitaa olla taas eetterissä joulumusiikkia tarjolla. Täytyykin virittäytyä oikeille taajuuksille! Ja toverin torttuset maistuivat oikein hyvälle, vaikka niistä kananmunakuorrute unohtuikin - tuli semmosia mattapintaisia torttuloita! :)

   Poista
 5. Voi kuinka kauniita kuvia <3 mukavaa lauantai iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Oikein kivaa viikonlopun jatkoa myös sinne!

   Poista
 6. Oi, kun on tunnelmallisia kuvia! <3

  VastaaPoista
 7. Great pics, I´m so ready for December! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, me too! Candlelight, Christmas flowers, decoration, songs... only the snow is still missing!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään! Ja tyttökin tykkäsi niin, ettei malttanut ottaa päältään päiväunien ajaksi. Tuokin löyty mekkotädin kirpparipöydästä, kun kävin eilen kurkkimassa olisiko lisää jouluisia mekkoja tarjolla. Ja olihan niitä :)

   Poista