sunnuntai 10. marraskuuta 2013

isänpäivänäPappa puhdistettu ja rajun rakastamisen reiät neulottu. Monessa mukana ollut Pappa on karsittu kasaan jo niin monta kertaa, että montakohan pesemiskeikkaa vielä kestää? Papan kaveriksi hankitut muut Muumilaakson tyypit eivät valitettavasti saa vastaavanlaista huomiota kuin tuo hännänpäänsä viime pyykinpesureissulla menettänyt mustahattu (lapsi todennäköisesti traumatisoitui loppuiäksi).

Meidän kylän torin varrella sijaitsee kiva kauppa, josta voipi viikonlopulle hankkia mainion Perjantaikassin. Tänään siis broiskun sisään tungettiin sitruuna ja perjantaikassin sisältö pääsi ensi kertaa kokeiluun. Täydellinen konsepti tällaiselle kalapuikkoperheelle! Perjantaikassia tullaan taatusti kokeilemaan toistekin.

Isänpäivää ollaan toki täälläkin vietetty. Ja seuraavaksi singahdetaan Vaaria juhlistamaan kahvittelun merkeissä. Heippa.

6 kommenttia:

 1. No voi jestas. Miten oonkin osannut vedellä ohi ihan laput silmillä. Ihan uus juttu mulle tuo kauppa. Että kiitos siis vaan tästä silmien avaamisesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Meikäläiseltäkin meni kauppa vallan ohi pari ensimmäistä vuotta, vaikka melkein naapurissa rakennusprojektin ajan asusteltiinkin! Kannattaa käydä katsastamassa valikoima, kaupassa on paljon herkkujuttuja ja sisustustukseenkin jos jonkinmoista! Ja Perjantaikassi, mainio idea - suosittelen kokeilemaan!

   Poista
 2. Tuo pärekorissa oleva kasvi sekä kalenteri taustalla ovat ihan mahtavia!!

  Muistin sinua kesähaasteella, käypä kurkkaamassa! kotiolotila.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Liisa! Harmillisesti marraskuun kalenterilehdykkä on valkoinen, mutta joulukuuhan on ihan kohta ;) Kiitos kesähaasteesta! Tartun siihen pikimiten!

   Poista
 3. Oon kyllä ihan varma että jo kommentoin,minneköhän se on kadonnut...mutta siis loistava idea tuo perjantaikassi! Tulisi varmasti joskus kokeiltua jotain uusia ruokia.
  Ps. Törmäsin sinuun vahingossa instagramissa,seuraan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen muuten joskus huomannut, että kommentit saattaa sujahtaa sivuille ilmestymisen sijaan bittiavaruuteen! Taitaa Bloggerillakin olla jo sen verran käyttäjäkuntaa, että ihan aina ei priimasti toimi. Mutta nyt tuli näkyville ja kiitos kommentistasi!

   Ja tervetuloa hei myös Insta-seuraajaksi! ;)

   Poista