keskiviikko 13. marraskuuta 2013

ei kuvia, pelkkää tekstiä (kerta se on ensimmäinenkin)

Aniliinia on heitetty useammallakin mukavalla haasteella ja on aika tarttua härkää sarvista!

Meena O (kandee tsekata, upea blogi!) pisti tulemaan kysymyksiä, joihin Aniliini tässä nyt kainosti vastailee. Haasteen säännöt kuuluvat näin: 1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva. 2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta. 3. Voit muuttaa haasteen sisältöä mieleiseksi. 4. Keksi haluamasi määrä kysymyksiä. 5. Haasta haluamasi määrä blogeja mukaan.

Ookke, fair enough!

Kerronpa vaikka tästä päivästä. Aamu alkoi hyvinhyvinhyvin aikaisin ja Aniliini näkötti kustannuspaikalla jo kahdeksalta (jos työmatkaan kuluu 1,5 tuntia, voinette laskea melko helposti milloin aikainen mato tänään linnun nappasi). Hervotonta näpyttämistä lounaaseen saakka, joka onkin ehdottomasti päivän paras hetki. Siihen se päivän parhaus sitten jäikin, sillä interwebbi päätti lakata toimimasta ja näillä mentiin koko loppupäivä. Vähän kuin lääkärillä ei olisi leikkausvälineitä tahi lehmänlypsäjällä lehmää. Noo, huomenna on taas uusi päivä & ilon kautta. (Tässä vaiheessa hyppäämme kohtaan 3. eli vaihdetaan sääntöjä, sillä kuvaa päivän tapahtumista ei ole. Jos olisi, se ei olisi nätti.)

Noniin, sitten haastajan kysymyksiin vastaaminen!


1. Mikä on suosikkiesineesi sisustuksessasi? Hmm... Voiko sanoa telkkari? > kohta alkaa grey.

2. Minkälaiseksi kuvailisit sisustustyyliäsi? Mustavalkoiseksi. Ripauksella keltaista tai punaista. Iksua ja designia. Mummotyylistä moderniin. 

3. Miten rentoudut parhaiten? Puuhastelemalla omalla porukalla kotosalla. Tai vaihtoehtoisesti sohvaperunana telkkaria töllöttäen jalassa verkkarit, jotka eivät kestä vieraiden katseita.

4. Kenen antaisit sisustaa kodissanne olevan tyhjän huoneen lattiasta kattoon, JOS et saisi sitä itse tehdä? Ipanalta voisi löytyä aika raikkaita ja idearikkaita ratkaisuja! 

5. Oletko jouluihminen? Miten joulu näkyy kotisi sisustuksessa? Are you talking to me? Voi kuulkaa, Aniliinin toinen nimi on joulu! Se näkyy, kuuluu ja tuoksuu. Taidanpa tästä mennä seuraavaksi lämmittämään lasillisen blögiä! 

6. Lempiohjelmasi telkkarista? Ehkä olisi helpompi listata ne ohjelmat, mitä Aniliini ei kyylää. Muutamia mainitakseni esimerkiksi Good Wife, Greyn Anatomia, Walking Dead, The Game of Thrones, True Blood, Newsroom, Eastbound and Down, Solsidan... joo, onhan noita. 

7. Mikä on suurinta herkkuasi? Saatan olla perso hyvälle manchego-juustolle ja sen parhaalle kaverille, eli täyteläiselle punaviinille.

Helppoa kuin heinänteko! Nakkaan haasteen samoilla kysymyksillä Ilonalle, Lydelle, Johanna Koolle, Kinnarkummun herrasväelle ja Elisalle - tarttukaapa haasteeseen jos ehditte ja tahdotte!

Nyt, hyvää illanjatkoa! 

6 kommenttia:

 1. Oikein hauska kuulla arkisia juttuja!
  Mulla pyörii mielessä vain nuo kohdan 1 ja 3 vastaukset. Vähän väsyttää nimittäin.

  Ja kiitos, ehkä nappaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa jos tosiaan siltä tuntuu ja jos ehdit! Ja viikonloppu, se pistää hymyilyttämään! JEE!

   Poista
 2. Hei thänksis! Koetanpa vastailla:-)

  VastaaPoista
 3. Edellinen kommentti ei näköjään löytänyt perille, mutta kiitos haasteesta, tartun siihen ilolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!

   Näitä viestejä tuntuu nyt katoavan bittiavaruuteen enemmän kuin aiemmin. Merkillistä.

   Poista