keskiviikko 27. marraskuuta 2013

aika simppeliä


Ooh, puoliväliin viikkoa ollaan jo päästy! Sameoldia tänne, eli arkisin näpyttelyä kustannuspaikalla ja iltaisin näpyttelyä sohvalla. Eräs ruotsalainen toveri tänään viisaasti kertoi, ettei ole enää näpyttelyetäisyydellä iltaisin ja viikonloppuisin. Oikein. Kunpa se olisikin niin simppeliä.

Mutta onneksi kohta on joulu. Saa yölläkin syödä!

6 kommenttia:

 1. Mikä herttainen prinsessa se siellä tanssahteleekaan! Ja lähetillä oli tännekkin suuntaan hommaa kun samanmoista kynttiläjuttua kuskasi. Ihana se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kynttilä on NIIN ihana! Hyvän hankinnan oot kyllä tehny myös! Mietin tuon ja sen kivan, mutta kalliin nelikynttilä-kubuksen välillä, mutta eipä tarvinnu pitkään miettiä kun tuo oli niin kivan edullinen. Pistin päälle tässä työpäivän lomassa, kun alkoi päivä pimentyä. Tosi kiva! Ja tuli perille kotiovelle toimitettuna ihan muutamassa päivässä. Mainiointa.

   Meillä prinsessatanssit ja -jutut on nyt niin kova sana, että pikkasen hirvittää. On prinsessaunia, prinsessatyyppejä (iskä on prinssi, lapsi prinsessa ja äiti... no joku vaikka kuningatar), prinsessaleikkejä, prinsessalauluja... Oujee.

   Poista
 2. Minäkin voisin jo vähän ottaa hyasintin tänne. Olivat päässeet loppumaan kaupasta kun tein asiaa.

  Mahdottoman hauska kynttilänjalka.

  Mikäs sitä kuninkaallisina ollessa, varmaan ihan mukavaa hommaa. Kyllä minäkin linnassa asuisin.

  VastaaPoista
 3. Aiva ihana kynttelikkö. Vai kynttiläjalkako tuo nyt sitten on. :) Niin ja keijuprinsessasta puhumattakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttelikkö on kyllä kiva! Kuten toveri instagramin puolella totesikin sen olevan uusi "blogimatto" :)

   Poista