lauantai 5. lokakuuta 2013

viidakkomeininkiä & suuria pohdintojaNoniin, Anilandiaan roudattiin tänään viherkasvi nimeltä Sutipuu. Sopiipa varsin hyvin uuteen kotiinsa tuo korkea viherkasvi tuoden viidakkomaista meininkiä joskus viidakkomaiselta meiningiltä tuntuvan toiminnan keskelle!

Kas, Mies laittaa ilta-apetta, lapsi katsoo Muumeja ja Aniliini kuumeisesti pohtii millä keinolla saisi Miehensä 1. vakuuttumaan että paperitähti olkkarin ikkunassa lokakuun alussa on ihan ookoo ja 2. lähtemään huomenna sinikeltaiseen tavarataloon jouluhärpättimiä kurkkimaan, mikä sekin lokakuun alussa on ihan ookoo.

14 kommenttia:

 1. hmn...olis näköjään ruuvinväännin tarjouksessa. samalla vois syödäkin?
  sitten vaan valot vaivihkaa kärryyn...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi syömisaspekti on hyvä. Siellähän koko perhe syö lähes ilmaiseksi! Tota mä niin kokeilen ; )

   Poista
 2. Hiano Sutipuu ja loistava suojaruukku sillä :)

  Kävin tänään Raision Ikeassa ja siel oli aika hillitysti vielä joulukamat esillä, vaikka olin varautunut niitä fiilistelemään...(?) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinkö oli? Huih, sinnehän me justiinsa meinattiin huomenna kurvata! Ehkä kannattaa siis vielä ehkä malttaa odottaa? Joskus liian pitkään malttamisella on tosin saanut vain jämiä fiilistellä : (

   Poista
  2. No juu, mulle on kans käynyt noin, mut nyt en kyllä oikeesti nähnyt muuta kuin joitain jouluservettejä (muiden servettien joukossa) ja lahjapaperia (kassojen luona), siis hyvin miedosti jouluisaa, sanoisin. :) Siinä,missä viime vuosina on ollut jouluosasto, ei ollut vielä mitään. Korjatkaa muut, jos oon onnistunut missaamaan, mutta sanoisin, että melko tuttu mesta tuo on mulle, että aika piiloon ovat laittaneet, kun ei osunut mun tutkaan... ;)

   Poista
  3. Isosisko oli myös tänään ollut Raisiossa ja samanlaisia kommentteja tuli sieltä suunnasta. Taidetaan siis jättää huominen reissu väliin, Mies ei taatusti pane pahakseen ; )

   Selailinpa muuten tuossa myös netissä kyseisen liikkeen tulevaa joulutarjontaa ja mun makuun aika vaatimattomalta muuten näytti joulutavarat tänä vuonna. Jotenkin olisin odottanut enemmän, kun nuo aiemmin tänä vuonna myyntiin tulleet uudet paperitavarat on niin kivoja.

   Poista
  4. Oli ihan pakko tulla tänne vielä kommentoimaan. :) Nyt oli Raision Ikeassa kovasti jouluisaa, mutta tosiaankin, ihan oli viime vuoteen nähden "aika vaatimattomia munkin makuun"! No jotain "pientä" toki löytyi... sellainen kuusiaiheinen "seinävaate"...! Voi olla että tulee pöytäliinaksi, mutta siinä oli sitä jotain! Sen suuntaista tavaraa olisin odottanut enemmän!

   Poista
  5. Tiedäks, Isosisko oli alkuviikosta käynyt uudestaan Ikeassa ja tosiaan oli valikoimat parantuneet! Mutta. Valikoima ei niin kiva kuin aiempina vuosina. Ei millään pahalla Iksu, mutta tänä vuonna odotan enemmänkin toisen länsinaapurin putiikin, eli Granitin joulutarjontaa enemmän. Harmi, ettei tänä vuonna natsanut ainakaan meidän makuun!

   Poista
 3. Makee toi sutipuu. Mä en kyllä uskaltaisi hankkia enää mitään vihreää meille... viimeksi vihernurkkauksesta tuli ruskeanurkkaus. Jätän ne hommat muille. Tyynelässä sitten saa kukoistaa pihalla mitä vaan maasta puskee. Pariin purkkiin voi pistää kukkia, niiden ylläpidolla ei vielä saa itseään konkurssiin. Ihanaa joulunodotusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Jos joku viherkasviprojekti menee enemmän ruskean kuin vihreän puolelle, ei siihen maailma kaadu ; )

   Poista
 4. Joskus kannattaa tehdä asioita ominpäin, koska miehet ei aina tajua omaa parastaan ;) tähti ikkunaan, ollaan ihan hiljaa ja katsotaan tapahtuuko mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin oikeessa! Nyt se tuolta keittiöstä esitti uhkavaatimuksen, että jos tähtönen laitetaan ikkunaan nyt, otetaan joulukuusi sisälle vasta jouluaattoviikolla. Jouluaattoviikolla! Jo on aikoihin eletty!

   Poista
 5. Meillä on ollut myös ehkä vuoden verran sutipuu, ja onnistuin saamaan sen aluksi melkein hengiltä. Vaikka ohjeessa sanottiin että sitä pitää kastella vain vähän, sain sen silti tiputtamaan melkein kaikki lehtensä. Vasta kun lopetin kastelun lähes kokonaan, loppui lehtien tippuminen, mutta ei tuo ole uusiakaan kasvattanut. Nyt se on vähän rumilus kun vain yläpäässä on pieni tupsu lehtiä, ja muuten pelkkiä varsia. Eli älä kastele liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, toi liikakastelu voi koitua sutipuun kohtaloksi! Täytyypä olla tarkkana!

   Poista