lauantai 12. lokakuuta 2013

tänään hörpsitään

Ostin varuiksi pari pottua, koska joinakin hyvinä vuosina Blossa on loppunut pullokaupoista kesken. Pullokin on tänä vuonna nätin jouluinen! Onko joku blogitovereista jo kenties hörpsinyt - miltä maistuu joulun 2013 Blossa?

Ei sille mitään mahda, mutta viikonloput on vaan tosi kivoja. Näkee tovereita, ei tarvii säntäillä, voi lukea aamulehden "rauhassa". Mulla on viikolla ilmestyneet sisustuslehdetkin vielä lukematta, joten siirrynpä seuraavaksi niiden pariin.

PS. Kuvat ovat surkeita, bloggari pahoittelee. Toi sukkakuva on ehkä karuin rimanalitus ikinä. Sorge.

26 kommenttia:

 1. Oi, nyt pullokauppaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!

   Blossan maku on yhtä jännittävää joka joulu! Tänä vuonna se kuulemma maistuu parhaimmilta "pienestä lasista nautittaessa brie- tai homejuustopalojen kera". Sopii mulle!

   Poista
 2. No hellou vaan teille! Täälläkin on taas ilakoitu viikonlopusta! Kyllä se on viikonloppu ihmisen parasta aikaa. ;) Eli hyvää viikonlopun jatkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä! Saa olla valoisaan aikaan kotona, puuhastella kaikenmoista rauhassa ja nähdä koti-ikkunoista (likaisista tosin) auringonpaisteen päivällä. Aiettä!

   Mahtia viikonvaihdetta myös teille sinne!

   Poista
 3. Pitänee käydä pullo tai pari hakemassa ettei jää ilman. Kerran on niin päässyt käymään, ja sen jälkeen on glögit nautittu lokakuussa ;) Näittä on kyllä tosiaan joka vuosi tosi mielenkiintoiset maut. Aina ei niin makoisaa, mutta jännää ihan varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa näin! Jonakin vuoona oli joku tosi erikoinen maku, kahvinen tai semmoinen, että ihan jäi Blossat juomatta. Toisaalta taas muistan toverin huikanneen, että oli niin hyvää Blossaa että piti ostella useampia varastoon. Niin vaan ei voi makuasioista kiistellä!

   Tykkään kyllä tämän vuotisesta pullosta! Nekään ei joka vuosi ole ihan kauheesti silmää hivellyt, mutta tänä vuonna on nätti!

   Poista
  2. Jeps, se kahvinen oli kamalaa! Tän vuotinen onkin edelleen maistamatta, sillä niin siinä kävi että lauantaina oli hyllyn kohdalla vaan iso aukko! Vielä pitäisi uusi erä olla tulossa, täytyy olla tarkempi nyt...

   Poista
  3. Oijoi! On sillä vuosikertablögillä melkoinen menekki!

   Poista
 4. Taidat olla kyllä eka. Ja tämän sun postauksen myötä Alkon hyllyt tyhjenevät taatusti. Minäkin säntään sinne. Pullokin on niin nätti että!
  Tulehan kommentoimaan makua huomenna. Äläkä napsi molempia pulloja kerralla... Muistaakseni ovat aika tuimaa tavaraa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten totta! Liian tuima blögi ei ole kyllä hyvää.

   Siemailen ihan sievästi pienen lasillisen, kuten jossain netin kirjoituksessa ohjeistettiin. Ehkä juustosiipale keralle! Palaan asiaan mausta huomenissa!

   Poista
  2. hih. Glögin ja blogin yhdistelmä= blögi.

   Poista
  3. Tuolle blögin käytölle löytyy muuten ihan oikea tarinakin. Oli nimittäin hassu kummipoika, joka oli pienenä poikana kova höpöttämään. Ihan niinkuin serkkutyttönsä nyt. Tuon hassun kummipojan suusta sana blögi ensi kertaa kuultiin ja sitä on sen jälkeen käytetty ahkeraan. Niihin aikoihin muuten Aniliini-blogi oli vasta pilkkeenä perustajansa silmäkulmassa. Blögijuttuja voi lukea lisää viisi vuotta tehdystä postauksesta > http://bit.ly/1fu95dH

   Myöhemmin muuten blögiä onkin käytetty jouluiseen aikaan blogin ja glögin yhdistelmänä! Aikast jännää!

   Poista
  4. Ihan huippu. Tiedätkö kun joskus nauraa yksin ääneen.

   Poista
 5. No hieno on ainakin pullo. Sen vuoksi Alkoon sukkana. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Tulehan sinäkin sitten hörpsittyäsi kertomaan, mitä pidit!

   Poista
 6. On kyllä kaunis pullo. Mulle ei glögi maistu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, voiko olla mahdollista ettei tykkää blögistä? Ehkä joulusuklaat sitten? : )

   Poista
  2. No en mä tiedä. Ei se tavallaan ole, etten tykkää. Ei vaan maistu niin kovin. Eikä tule juotua.
   Sama myös teelle ja kahville. Ne nyt eivät jouluun liity, mutta kuumia juomia kuitenkin.

   Joulusuklaat on ihan jees :)

   Poista
  3. Juu, niin se vaan on, että makuja on monenlaisia ja toiset tykkää ja toiset ei. Ei se haittaa, vaikkei tykkääkään blögistä : ) Aniliinille se tuo joulun.

   Poista
 7. No nyt on kyllä jouluinen blossa! Täytyypä amarketissa siis pyörähtää, tosin huomasin, että kaapissa on vielä muutaman edellisvuoden blossatkin juomatta, tuleekohan niistä vuosikertaa? ;)

  Viikonloppu on ihmisen parasta aikaa, ehdottomasti! :)

  -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin löytyy vanhoja blögipulloja kaapista, kun aina ei vuosikertamaut mene ihan yksiin. Ja harmillisesti meiltä jäi kaikessa puuhassa eilen Blossat maistelematta, ehkä tänään paremmin aikaa.

   Poista
 8. NIIN tiesin jo otsikosta mistä on puhe! :D Tiedätkös,että en ole edes ikinä maistanut blossaa! Joka vuosi meinannut,mutta tyytynyt ihan perus kauppaglögeihin.
  T. Sari (aina luen,tosi harvoin kommentoin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Sari! Kaupan perusblögit on oikein hyviä nekin. Useimmiten pullokaupan versiot on liian tujuja, eikä niistä voi nauttia ilman että meinaa melkein kulmakarvat irrota!

   Poista
 9. Hmmmm. Nam!
  Nyt ois just hyvä aika nauttia vuoden ekat blögit... viimeistään viikonloppuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! Mäpä taidan hörpsiä ihan sellaisen pienen pikarillisen - mukavan maanantain kunniaksi!

   Poista