perjantai 11. lokakuuta 2013

salmiakkikuosia ja perjantaipuuhiaOhhoh. Äsken oli sunnuntai, ja kas onkin taas perjantai. Viikolla on tapahtunut jos jonkinmoista - on juhlittu Mummin pyöreitä vuosia, käyty länsinaapurissa, koomailtu iltaisin kun on niin pirun pimeetä koko ajan ja puuhasteltu ikiliikkuja-Ipanan kanssa.

On tässä muutakin hommailtu kuin vain työntekoa ja arkisen arjen turinoita - tuunailinpahan nimittäin tuossa Ipanan pöydätason uuteen kuosiin kun oli mennyt puuhastelussa huonoon kuntoon. Teipin kestävyys ei ole taattu, mutta tarvittaessa sen voi napsia irti ja maalauttaa uudelleen keltaisella tahi muulla mukavalla.

Joo perusperjantaikuviot taas. Ja huomenna lauantaille kans!

7 kommenttia:

 1. Kyllä sitä on käyty aina kurkkimassa, että kuuluuko tänne mitään uutta, mutta vastaan on tullut aina punainen S-kirjain ;)

  Hieno! Siis teipannut? Mahtoi olla homma :)
  Sun pitää ostaa siihen joku suoja päälle, niin pysyy hyvänä. Esimerkiksi biltemassa myydään sellaista tuotetta kuin muovilasi. Mahtava keksintö. Sitä voi sahata, porata ja taivuttaa. Ja mitä vaan. Näyttää ihan lasilta, mutta ei ole. No ei se tietysti niin kovaa ole ja voi siksi ottaa itseensä naarmujen muodossa.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mälsää, kun arkisin kaikenmoiset työt ja muut vie liikaa harrastuksilta aikaa. Illalla on ihan puhki kun tulee töistä eikä Ipanan viihdyttämisen ja telkkarin tuijottamisen ohella jaksa muuta kuin rötväillä sohvalla ja mennä nukkumaan. Valoakaan ei ole enää tarpeeksi kuvien napsimiseen, ihan sikamaista! Mutta onneksi joulu lähenee! : )

   Juu, löysin tuota kontaktimuovia (kuvittelin tosin ostavani lahjapaperia) kylän Tiikeristä. Reunoista se voi alkaa repsottaa, mutta katsotaan miten käytössä toimii. Ipana oli ainakin ihmeissään äitinsä tuunailuista kun kotiin tuli!

   Oikein kivaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Voi vitsit! Tuon pöydän kannen teippasit? Aika makiata! :D Mukavaa viikonloppua!

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pistin teipaten! Kivasti ulkoasu muuttui pikkuhommalla! Aurinkoista viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Voi jee miten ihana tosta teippailusta tuli!

  Mullakin tuntuu, että päivät suhahtelee ohi ja mä jään. En ehdi tekemään mitään mitä haluaisin ja toi parin päivän Barcelonakin verotti tosiaan aikaa muilta projekteilta. Ei ehtinyt kaivaa suteja ja puikkoja esiin moneen hetkeen. Ja nyt pitää sitten istua koneella ja kiriä kiinni kaikki menetetty. Käydä kurkkimassa mitä muille kuuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, munkin mielestä pöydästä tuli aikast magee!

   Tänään tuntui, että päivä menee ihan pieleen, mutta siitä tulikin ihan ookoo. Maanantaiksi siis.

   Poista
  2. Mun maanantai muuttuu ehkä paremmaksi, kun saan ruokaa :D

   Jonkun nepalilaisen pyhän vuoksi jäi paneer tikat saamatta. Vaikka rehellisyyden nimissä reissun jälkeen kyllä perusmakkarakastike maistuu varmaan paremmalle, kun mikään ravintolaruoka. Melkoiset maanantaitunnelmat.

   Poista