sunnuntai 6. lokakuuta 2013

s niinkuin sunnuntai


Järkkäilinpä tuossa hetkittäisen siivousinnostuksen riivaamana perheemme villasukkavarantoja ja samalla huokaillen, miten sukkaa, tumppua ja pipoa löytyy reippaasti yli oman tarpeen - kiitokset tästä upeasta valikoimasta kuuluu kirppiskierroksille. Mutta jos myynnissä sattuu olemaan todelliset kaunokaiset ja vielä todellisen hulppeaan hintaan, ei näitä villatuotteita yksinkertaisesti pysty jättämään muiden ostettavaksi. Ei pysty ei.

Tänään kirpparilla koettiinkin ilonkiljahduksen hetkiä, kun Ipanalle löytyi nätti villapusero. Paidan langat itsessään maksavat jo enemmän, mitä  tyytyväinen kirpparikohnaaja villapaidasta maksoi. Myös tuleva käyttäjä tuntui tyytyväiseltä äitinsä löydökseen.

Loppuun vielä sellainen yleinen toteamus, että elokuvien kolmososat on huonoja. Kolmososat pitäis lailla kieltää. Mikäli siis meinasitte joskus leffanvuokrausreissulla napata mukaanne iltanne riennoksi Kauhean kankkusen. Juuei naurata. Hukkaan menevät niin rahat, kallisarvoinen aika ja juuri oikein suolatut popparit.

4 kommenttia:

 1. Mahtilöytö. Juuri täydelliset värit! Ihania kotikuvia. Kivoja kuvakulmia taas :)

  Me käytiin tänään(kin) tekemässä kirppiskierros. Eikä ostettu MITÄÄN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan onkin ihan hyvä, ettei osta mitään. Kiersin aamulla parit kirpparit, eikä toisessa ollut yhtään mitään järkevää. Enemmänkin paljon hyvää matskua tänne. : )

   Poista
 2. Kaunis villapaita! Me katsottiin viikko sitten Ironman 3 ja tehosi edelleen minuun, tosin pääosan näyttelijä on sellainen persoona että pelastaa leffan minkä tahansa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tääkin kankkunen olis jääny kesken ellei siinä olisi välillä vilahtanut ihku Bradley Cooper...

   Poista