maanantai 21. lokakuuta 2013

penkkipäivä


Maanantait tunnetaan lapsen muskariharrastuksen myötä nykyään myös nimellä penkkipäivä. Yksinkertaisuudessaan nimitys tulee siitä, kun äiti odottaa muuta pesuetta muskarireissulta kauppakeskuksen penkillä ja yhdessä mennään hampurilaisravintolaan syömään. Niin siis tietty pikkuporkkanoitahan me vaan ja semmosta muuta terveellistä.

8 kommenttia:

 1. penkistä muuten.. ikean sigurdko se siinä? ootteko tykänneet? potkiiko siihen varpaansa, kun sen jalat tuollai ulkonevat penkistä?
  mein eteinen kaipaisi penkkiä. ritiläpenkki on siintänyt haaveissa, mutta lompakko alkaa kallistua sinikeltaisen puoleen. pohdituttaa vaan tuleeko kodista turhan ikea..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Sigurd-penkkihän tuo! Ollaan kyllä tykätty. Se on meillä kylppärin pukeutumistilassa ja tuommoisessa aukossa, jossa takana ja sivuilla seinät. Tuossa tilassa ei siis ainakaan satuta varpaitansa. Penkki näyttäisi varmaan hyvältä eteisessä! Tai pitkän keittön pöydän ääressä.

   Arvaas, mekin näet oltiin suunnittelemassa ritiläpenkin hankintaa tuohon kohtaan, mutta sinikeltaisen versio oli huomattavasti lompakkoystävällisempi.

   Hyvä kysymys tuo että tuleeko kodista turhan Ikea. Samaa minäkin joskus mietiskelen. Mutta tilanne ratkaisee. Kuten tuonkin penkin osalta se, että Sigurd sopi siihen paremmin. Ja oli lempeä kukkarolle juuri oikeaan aikaan.

   Poista
 2. Onneks meidän neidit ei oikein hampurilaisista välitä,outoja ovat...mutta sitähän mun oikeestaan piti kysyä,että millä kuurailette tuota takan luukkua,kun on niin kirkas!? Onkos hyviä vinkkejä siis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt takan luukku onkin taas päässyt aika nokiseksi, mutta me kuuraillaan sitä ihmeaineella nimeltä All Tip Top. Varmaan muutkin puhdistusaineet ajavat saman asian, mutta tuolla puhdistuu hyvin muutkin pinnat kuin takan luukku!

   Poista
 3. Miten alkoikin tehdä QP-hampparia mieli. Onneksi lähin mäkki on parin kilsan päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin mäkki löytyy ihan kiven heiton päästä! Reippaasti pitää kyllä viskoa, mutta siis se on kyllä meitä lähin "ravintola".

   Poista