tiistai 22. lokakuuta 2013

muijan tilalle kaivoa kun ei ollut lokkia

Musta Muija on yksi lempikankaistani, mutta tuo vääränlaista vibaa tämän vuodenajan pimeneviin iltoihin. Kävin paikallisliikkeestä kyselemässä punaista Lokkia, mutta eipä sellaista ollutkaan olemassa laisinkaan! Itkupotkuraivarin jälkeen suuntasin omille kangashyllyille ja nakkasin ikkunaan Kaivoa.

Hullun teippinaisen innoittamana pistin vähän teipaten ja lankakori sai uutta ilmettä (kiitos inspiksestä!). Langat ovat edelleen nätissä järjestyksessä, joten sen tiimoilta ei ole vielä uutta raportoitavaa.

Joskus tekis mieli ottaa yhtä lunkisti kuin viimeisen kuvan Pappa. Tuossa se on pehmeyspedillä makoillut koko päivän. Meikäläiselle tosin tarjoutui nyt hetki vaikkapa makoiluun, sillä Mies singahti lapsosen kanssa isälapsi-kerhon vuosijuhlaa viettämään. Kas, nyt kun silmä välttää niin taidanpa mussuttaa rivillisen muutaman maltillisen palan valkosuklaata.

8 kommenttia:

 1. Musta muija on myös minun lemppareita :)

  Ei tuo kaivokaan näytä pahalta teillä, tuo väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan muijan taatusti esille taas keväällä! Munkin mielestä punainen kaivo on tosi pirtsakka!

   Poista
 2. Ihana <3 Kiitos! Itse olen lukusia kertoja inspiroitunut täällä sun luonasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Tuntuu aika hyvältä, jos joku muukin saa inspiraatioita omista oivalluksista. <3

   Poista
 3. Mustan muijan voittanutta ei kyllä ole. Mutta kyllä tykkään Lokistakin ihan joka värissä. Ja toi teippausidea oli ihan super, enköhän mä lätki hullunlailla teippiä johonkin heti huomenna. Kauniista kuvasta tulee heti sellainen "pakko saada"- olo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten niin totta. Ja seuraavaksi miettii, et miks ihmeessä mä en ikinä itse keksi mitään vastaavaa... Joskus tosi simppelitkin ideat on ihan älyttömän siistejä!

   Poista
 4. Hyvä toi Kaivokin tuossa :)

  Mulla on kyllä käynyt ihan päin vastoin. Kotiin lisää mustaa ja etenkin harmaata. Kirkkaita värejä vähemmälle ja lisää pieniä valoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei harmaa ja musta huonoja vaihtoehtoja ole kyllä nekään! Joku kaipaa tummempia sävyjä, toinen taas kirkasta. Molempi parempi, sanon ma.

   Poista