maanantai 14. lokakuuta 2013

maanantai - 12 pistettäIlkikurillinen maanantaiketutus melkein näyttäytyi aamusella, mutta päivästä muodostui loppujen lopuksi ihan mallikelpoinen viikonaloituspäivä. Liekö pirtsakkaalla syyspäivällä ollut näppinsä pelissä? Todennäköisesti, ja silläkin yksinkertaisella tosiasialla, että kotiin tullessa paistoi vielä aurinko.

Maanantai-illan parhuuden kruunaa telkkariohjelmien tarjonta, erityisesti tuo hyvä vaimo, jollaiseksi meikäläistäkin tietenkin joka päivä kutsutaan (ei pelkästään maanantaisin). Näinpä.

16 kommenttia:

 1. Aniliini, mä oon siitä asti metsästänyt mustaa tähteä, kun sun blogin oon aikoinani löytänyt. Eihän noita oo missään. Oot varmaan ite sen tehnyt?! ;) Eiku mistä noita saa / on saanut, kyselee mustis. ü

  Mukavat maanantai-illan jatkot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän Mayaseni sua paremmin kuin uskotkaan! Tilanne oli Aniliinin osalta melkolailla samanlainen noin vuosi sitten, kun blogeissa alkoi näkyä kauniita jouluisia kuvia ja monissa niissä vilahti tuollainen upea musta tähtönen. Alkoi hurja tähdenmetsästys ja täydellinen yksilö löytyi länsinaapurin Granitista, josta ihanainen työtoveri kävi sen lähikaupasta ostamassa ja Aniliini mukaan nappasi yhdellä länsinaapurireissullaan. Siitä lähtien se on saanut kesät talvet olla esillä juuri tuossa noin.

   Joten, onneksi meille suomalaisille on nyt omatkin Granit-liikkeet suotu! Ja toivotaanpa totisesti, että näitä mustia tähtösiä tänäkin jouluna liikkeeseen myyntiin tulee! Peukut pystyyn!

   Kivaa maanantai-iltaa myös sinne!

   Poista
  2. Oi vitsiläinen, että Granitista tollane upeus. Pitääpä olla varsin tarkkana näin joulun alla. Kiitos avusta. Ja myötätunnosta. :)

   Poista
  3. Kävin jo kurkkimassa, ei ainakaan vielä ollut tullut Granitin sivuille joulutavaroita : ( Toinen ruotsalainen kauppa kun taas lähetti tänään jo joulukuvaston postissa : )

   Poista
  4. Saa huutaa, jos näkyy, sillä minä en liian usein löntystele isolla kirkolla.
   Heh, mäkin sain tänään. :) Ja ajattelin, että kultaanko täytyy vaihtaa haaveet mustasta. No ei kai. Toivossa hyvä elää.

   Poista
  5. Mä luulen, että Granit on tänä jouluna mun suosikkikauppa. Huutelen heti, jos tähtösiä näkyy!

   Poista
 2. Tv on mukava keksintö. Täällä ajateltiin katsoa erilaisia äitejä.
  Ja kutoa, siis kutoa!

  Ihanan pirteyden tuo olohuoneeseen tuo teidän uusi puu. Tuo tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telkkari on ihan mahti seuraa näin pimenevän syysillan ratoksi. Meikäläinen on pahemman sarjan sohvaperuna. D'oh!

   Ihailen vihreää puuta kyllä joka päivä. Äsken muistin suihkauttaa vettäkin päälle, kun kuulemma semmoisesta tykkää!

   Poista
 3. Tähti, Wow! Tahdon tuollaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Toivotaan, että noita tulee myös Suomen Granit-liikkeisiin myyntiin!

   Poista
 4. On se ihme miten iso vaikutus auringolla on. Suorastaan pelottavaa. Ihana toi sun string pocket hylly tavaroineen. Täällä tykätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tänään oli ihan eri fiilis koko päivän, kun on ollut vaan harmaata eikä aurinkoa ole näkynyt. Mutta onneksi viikko alkoi leppoisammissa merkeissä!

   Kiitti Joanna! Aiemmin kirppareilta löytyi noita ruskeita alahyllyn pikkukuppeja melkein riistohintaan, mutta nyt en ole nähnyt aikoihin. Ehkä tuo sarja jo saa riittää : )

   Poista
 5. Mistä mahtaa olla kuusityyny? aivan mielettömän hieno !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusityyny on ostettu Fine Little Dayn shopista (www.shop.finelittleday.com)!

   Poista
 6. Tuo Atelje Lyktanin (olettaisin) pöytälamppu on niin makee! Tässä harkitsen roikkuversiota. Voi kun löytyisi jostain oikea vanha yksilö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kultainen Bumlingenhan tuo! Tykkään siitä ihan valtavasti. Roikkuversiota minäkin olen vakaasti harkinnut - harmillista, ettei kaikkia värejä enää valmisteta. Keltaista roikkuvaa mikäkin silmäilen aina kirpputoreilta, mutta eipä niitä oikein löydy : (

   Poista