torstai 17. lokakuuta 2013

liekeissäMeidän leveyksille ei vissiin saada lähipäivinä lunta vaikka jokaikisessä mediassa siihen pitääkin varautuman. Meillä on kesänakit alla vielä autossakin, joten pidetään jookosta tuo valkoinen aines vielä poissa vaikka viikonloppuun saakka.

Alimmaisen kuvan kirjaa selatessa tuli sellainen fiilis, että lähden justiinsa roudaamaan grilliä takas partsille talvisäilöstä. Olenko jo muistanut mainita, että syssy on hanurista? #määtahdonkesän

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ihanasta kodista.

  Yäk. Tänään se talvi yritti tulla. Mutta ei siitä sen enempää, koska olen aivan varma, että facebookissa vähintään joka toinen ihminen on tätä säätilaa kommentoinut. Pakko mennä muuten katsomaan.

  Enää 7 kuukautta ja 1 viikko kun mä yleensä lähden Pargaan. Eihän se ole paljoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Meillä ei satanut tänään muuta kuin lehtiä vaakatasossa kun tuuli niin hurjaa. Ja jep, joka toinen kommentti on jotenkuten liittynyt säähän. Mä en tykkää talvesta yhtään.

   Oijoi, loman odottelu on ihan parasta! Ollaan viime viikot pähkäilty, että minne mentäis talvilomalle helmikuun alussa. Ehkä tänä viikonloppuna saadaan varattua lennot? Sitten mennään lämpimään!

   Poista
  2. Loman odottelun lisäksi myös lomailu on parasta :) Vitsit - ihanat ja jännät lomanvarailuviikonloput teille!

   Mulla alkoi tänään työt ;) joten nyt ei auta paljoa omalla kohdalla lomia ajatella..Saattaa nimittäin tapahtua puolen vuoden päästä tai vuoden - you never know.

   Poista