sunnuntai 27. lokakuuta 2013

... ja saat nukkua tunnin pidempään ...


Kohtalaisen suhmurainen päivä tämäkin, vaikka ei ollenkaan niin ankea kuin eilinen, jonka kruunasi lasillinen talonviiniä päälleheitettynä syömiskeikan päätteeksi. Ja kun viini ruokailun aikana ehti kuivua vain nimeksi olotilan ollessa kirjaimellisesti nihkeä, on kotimatka talonviinille tuoksuvassa autossa melkein koomista.

Kellojensiirrot lapsiperheissä on vissiin joku vitsi. Jos lapsi herää sunnuntaiaamuna normiaikaan, eli klo 6.30 vanhaa aikaa > klo 5.30 uutta aikaa, niin missä on mun yksi ylimääräinen unitunti, kysynpä vaan.

Napakkaa sunnuntaita! ;)

7 kommenttia:

 1. Mä just kävin blogissani kehumassa miten mainio viikonloppu mulla oli. Sun ei vissiin mennyt ihan niin ihanasti. Siis tarjoilijako sen viinin kaatoi? Mahtoi nolottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, pisti tulemaan päälle koko laidallisen! Onneks mulla oli mustat (yllättävää) vaatteet, joten viini ei näkynyt, mutta totisesti haisi! Paremmalla viikonloppuonnella ensi viikonloppuna :)

   Poista
  2. Mustat on aina varmat ;) Mut melko kiusallinen tilanne joo kaikille osapuolille.

   Meilläkin kerran tarjoilija heitti Jannen niskaan ihan useamman skumpan. Tarjottimella. Onneksi oli valkoinen t-paita kauluspaidan alla ja ne sitten nappasivat päällyspaidan keittiöön siistittäväksi / kuivatettavaksi. Ei tarvinut juomista maksaa. Ei edes niistä mitkä nautittiin sisäisesti.

   Poista
 2. Ja mitäs kun ne lapset käy nukkumaan jo seittemältä? Monelta huomenna herätään?! Olen nyt yrittänyt olla ahkerampi kommentoija, täällä kun kuitenkin ahkerasti käyn lukemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, juuri niin! Meillä oltiin väsyväsyvästäräkkejä jo seiskalta, joten puoli kasilta Ipana oli jo nukkumassa. Tänään kyllä herättiin yllättäen normaalisti eli puoli seiskalta!

   Kiva kun kommentoit, Sari!

   Poista
 3. Saitko edes lahjakortin anteeksipyyntönä ravintolaan, että pääset uudestaan ;)

  Mä en kyllä kanssa tykkää. Kellojen siirtämisestä nimittäin.

  Voi kuinka hauska nahkalärpykkätyyny teillä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tarjoilija ystävällisesti lupasi tarjota uuden lasillisen :) Kyllä me sitten saatiin myös loppuvuoden voimassa olevia alennuslipukkeita, joten uudestaan vaan paremmalla onnella!

   Kellojen siirtäminen sai myös aikaan sen, että töistä kotiin lähdettässä on jo hämärää! Mä en ala.

   Poista