lauantai 26. lokakuuta 2013

98


Voi kettu mikä keli! Nyt ei sentään enää sada, mutta sisällä pitäis melkein liikkua lamppu otsassa jotta näkis eteensä!

Mutta, kaiken se kestää ja kaiken se kärsii, sillä tämän postauksen otsikko kertoo jäljellä päivien lukumäärän. 98 päivän päästä paistaa aurinko ja tulinen ruoka saa kielen kippuralle.

8 kommenttia:

 1. Voi sinä printtihirmu ja mun suosikkikuvakulmien omaava immeinen, anteeksi lässytys, mutta ihailen aina tätä kaikkea. ♥ Ja tiedätkö, minäkin eilen nostin villaiset pallot esiin sekä parit joulun mieleen tuovaa koristetta, soli ihan pakko. Tuli hyvä mieli.

  Nuapurkaupungissas taas tulee vettä. On niin koleakin, ettäjottanotta voisin mäkin haaveilla vajaan sadan yön päästä paistavaa arskaa. Hmm, mille sivuille ekana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinuu, Maya! Tänään päivällä oli niin pimeetä, että kamella oli täysi työ pysyä kuvaajan kanssa perässä. Voi olla, että aika moni haaveili tänään lämpimämmistä ja aurinkoisemmista olosuhteista. Kaikenkaikkiaan karmiva päivä, joka meikäläisellä huipentui siihen kun äsken ravintelissa tarjoilija kaatoi päälle lasillisen talon viiniä... Onneksi mulla oli mustat vaatteet päällä, mutta haisin koko kotimatkan... ihan talon viinille :)

   Poista
 2. mikä paikka valikoitui kohteeksenne?

  joo ei ole päivä valjennut ollenkaan.yäk yäk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seitsemäs kerta toden sanoo, eli Thailandiaanhan me taas, Koh Changin saarelle meinattiin. Käytiin siellä muutama vuosi sitten, saa nähdä onko mestat muuttuneet. Maltan tuskin odottaa niitä iltoja, jolloin aurinko laskee mutta lämpö ei.

   Poista
  2. Voi. Kuulostaa mahdilta. Tää jo ajatteli, että Mexikoon :)

   Nää ei ole koskaan käyneet Thaimaassa. Ehkä sitä joskus vielä jonkun äkkilähdön vauvojen välissä ehtisi :)

   Poista
  3. Ei varmaan olisi paha Mexikokaan! Tuo Thaikkula tuntuu niin omalta vaihtoehdolta, kun siellä on aina niin mukavaa. On varmasti aurinkoa, lämpöä, hyvää ruokaa ja muutenkin se thaimaalainen ilmapiiri... Oli meillä taukoa pari vuotta tuossa pikkaraisen ollessa pikkarainen, viime vuonna oltiin ekaa kertaa koko sakki - hyvin meni joten nyt uudestaan.

   Poista
 3. Surkeat on tosiaan kelit, jollain ilveellä se on vaan jaksettava tämä talvi .. :)

  VastaaPoista