sunnuntai 1. syyskuuta 2013

tänään on syksySinne se sitten sujahti, viikonloppu ja kuukausikin vaihtui syyskuulle. Vaihtuipa sääolosuhteetkin hetimiten syksyisen sateisiksi kertaheitolla.

Käytiin tänään riennoista kotiin tullessa muistelemassa vähän menneitä. Eli kyyläämässä ex-kotikolon pihamaita. Kovin oli ympäristö saanut vehreyttä ympärilleen, mutta samalta tienoo näytti. Lapsoselle kerrottiin, että tuossa talossa pikkupalleroinen asui ensimmäiset elinviikkonsa, sitä edeltävän ajan useamman vuoden isänsä kulmakarvassa. Ei tosin ihan käynyt selville visiitin todellinen luonne, sillä kotimatkalla kysyttiin pariinkin otteeseen, että missä maassa me äsken oikein käytiin?

6 kommenttia:

 1. Mistäs noin kiva pöytäliina on teille mukaan tarttunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Annoa Kodin1:stä! Tosin meidän kylältä sitä saa myös Anttilasta. Vähän ohuenheppoista kerniliinaa, mutta hintaansa nähden oikein toimiva! Annolta löytyy kyllä upeita juttuja tänä syksynä, varmaan verkkokaupastakin voipi ostaa!

   Poista
  2. oho, pitääpä mennä ens kerralla anttilaan kun käyn suomessa! tai ehkä en malta odottaa vaan ryntään verkkokauppaan n-y-t- nyt!

   Poista
  3. Suosittelen lämpimästi! Kangas on tosiaan ohuempaa kuin esim. Marimekon vastaavat, mutta hintakin on toki huokeampi!

   Poista
 2. Sama juttu täällä Jyväskylässä: syyskuun eka ja syksy tuntuu saapuneen.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu, eilen oli vielä ihan lämmintä - tänään taas jo niin syksyistä. Tuli heti sellanen fiilis, että pitäis saada syyskukat pihalle!

   Poista