torstai 26. syyskuuta 2013

paremmalla puolella, taas!Oho, torstaille on jo viikko turahtanut! Ei täs mittää, iltaisin on nimittäin tehnyt mieli käpertyä ristipeiton alle ja uni on aika nopsaa korjannut mukanaan. Joka ilta ollaan nyt takkaa poltettu ja kyllä tupa on pysynyt mukavan lämpimänä!

Kylillä on meneillään todellista humua, sillä jokasyksyiset markkinat ovat jälleen täällä. Huomenna olisi tarkoitus pyörähtää ostamaan rinkeliä ja markkinapalloa - ehkä Ipanapipana pujahtaa johonkin laitteeseenkin kieputtelemaan. Ja viikonloppu, oijoi sehän on pelkästään musiikkia meikäläisen korville!

Aniliinia taannoin lykästi eräässä blogiarvonnassa ja kaunis tarjotin saapi olla nyt esillä tuossanoin. Käykääpä hei tutustumassa upean Ilonan Keskeneräinen-blogiin - sekin on sangen upea!

Mä meen ny taas sinne ristipeiton alle!

8 kommenttia:

 1. Syysmarkkinat vois olla kivat.. en oo muutamaan vuoteen käyny. Ja nyt kun alakaa ajatteleen, nii tekee mieli metrilakua :D Hienon tarjottimen oot voittanu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi meidän kylän syysmarkkinat on tosi perinteiset. Ihan pikkulikasta saakka ollaan käyty ja kyllähän siellä toki pitää käydä huomenna kääntymässä. Usein myynnissä on muuten upeita päre-tuotteita (meinasin kirjoittaa perä, huh) - katotaan, tarttuuko jotain sen tyyppistä rinkeleiden ja markkinapallojen lisäksi mukaan! Metrilaku on kans jees!

   Tarjotin on upea! Kuin meille nakutettu!

   Poista
 2. Mä oon täällä ihan pikkuisen vihreenä. Toi tarjotin on ihana, mutta en ollut onnettaren kaveri. Olitko sä lahjonut sen ;)

  Teillä on muuten sama wc:n lattia, kun me laitettiin remontin yhteydessä tänne uuteen kotiin. Oon sitä joka päivä onnellinen. Ei ois voinut olla parempi valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tainnu muuten kerran aikaisemmin voittaa blogiarvonnassa, tai ehkä kahdesti. Tieto tuon ihanuuden voitosta ei viime viikolla voinut tulla parempaan aikaan, kun länsinaapurissa otti päähän ja vettäkin satoi.

   Mä tykkään kans tuosta vessan lattiasta. Erikoinen, mutta silti... tavallinen? Sen kanssa on aika helppo yhdistää kaikenmoisia värejä. Ja helppo pitää puhtaana. Alakerran kennolaatasta tykkään kans. Jos nyt rakentaisin taloa, laittaisin kennon yläkertaan ja tuon alakertaan. Yläkerran vessaa kun käytetään enemmän ja tykkään siitä kennosta ihan himpun verran enemmän : )

   Poista
  2. Siis olin just tulossa kehumaan tota laattalattiaa!
   Tuo oli toisena vaihtoehtona, kun rempattiin kylppäriä ja vessaa. Mutta sitten päädyttiin 70-lukulaisempaan vaihtoehtoon. No valoiset saumat suihkun lattiassa ei ehkä oliskaan ollut paras mahdollinen vaihtoehto :)

   Poista
  3. Ja Laura. Kuten kerroin juuri sun blogin puolella, mulla on tavara-ahdistus. Noita tarjottimia on lisää eri kuoseilla vielä ;)

   Poista
 3. Oh, the Moomins - love them! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. She loves them too! Already a really nice collection she has there : )

   Poista