sunnuntai 29. syyskuuta 2013

herkkuruokaa maltillisille
Pulled Pork taitaa blogipiireissä olla tämän hetken avocadopasta, nimittäin sen verran usein tuohon herkkupossuun on törmäillyt viime aikoina! Ja olihan sitä pakko kokeilla. Sarpaneva kukonlaulun aikaan uuniin ja viiden tunnin päästä herkku on valmis - ja aiettä hyvää oli!

Tänään oli myös oiva hetki heilua pehva pystyssä pihamaalla, sillä taannoin ostetut tulppaanisipulit pääsivät vihdoin mullan alle kevättä odottelemaan. Myös muita pihahommia suorittettiin, Aniliini taisi innostuksissaan pestä yhden ikkunankin. Nyt onkin sellainen olo, että voisi silmänsä ummistaa hetkiseksi, jotta jaksaa iltasella juhlistaa Ipanan Kummisedän synttäreitä.

PS. Toiseksi viimeisestä kuvasta löytyvä ape on pekonikanttarellipastaa, joka oli mainiointa herkkua sekin. Täällä on selvästikin viikonloppuna herkuteltu!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvakulmia , tuosta sainkin idean kuvata meidänkin arkea eritavalla :) Tervetuloa kurkkaamaan blogiini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Onnellinen Oliivi! Nuo Aniliinin tiukat rajaukset on olleet kuvaustyyli jo monen monta vuotta eikä Aniliini oikein muuten osaa blogikuviaan ottaa! Mukavaa, että niistä kumpuaa idoita muidenkin arjen esittämiseen! Kiitos myös blogilinkistä, riennän kurkkimaan!

      Poista