lauantai 7. syyskuuta 2013

äl niinkuin lauantaiVietin itsekseni eilen tyttöjen iltaa ja olipa taas hyvä idea katsoa horror-elokuvaa yksin yön pimeydessä (en tarkoita BB:tä). Vähänkö meinaan housuun lirkahti, kun Ipana alkoi jossain vaiheessa yötä puhua unissaan.

Oi onnea kun on viikonloppu! Viskon vielä hyvinvoivat kesäkukat menemään ja laitan kiukulla syyskukkaa tilalle. Myös pihan ensimmäiseen kukkapenkkiin tarveis nakata sipuleja, että ensi keväälläkin on kukkainen mieli.

Kokeilin Printic -polaroidkuvasovellusta (löytyy iOS- ja Android-alustoille) ja parissa päivässä kuvat olivat postilaatikossa odottamassa. Hauska ja erittäin näppärä sovellus, jossa esim. Instagram-kuvista voi teettää printtiversiot muistoksi. Pitää tilata jossain vaiheessa lisää, koska mielessä siintää kuvista eräs sisustuksellinen kohde.

6 kommenttia:

 1. Moi! Osaatko sanoa ovatko nuo tulosteet ihan valokuvatulosteita, printtejä vai ihan polaroideja? Tekisi mieli laitta omakin tilaus tulemaan, meillä kun ei ole kotona edes tulostinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Pinja! Aidot polaroid-kuvat taitavat olla sellaisia paksuja, ei niin tasaisia (rösöisempiä?) pinnaltaan. Sanoisin näiden olevan kiiltäväpintaisia valokuvatulosteita, jotka on muodoltaan polaroid-kuvan näköisiä.

   0,79 euron hinnalla (ei toimituskuluja) saa ehkä tavallisistakin valokuvien kehityspalveluista vastaavia polaroid-tyylisiä kuvia tilattua, mutta Printicin tilaamisen näppäryys kyllä yllätti. Sovellus vaan puhelimeen, klik-klik kuvia valitsemaan ja luottokorttitiedot esille. Ja parissa päivässä kuvat asiakkaalla.

   Poista
 2. Aniliini, kipaiseppas nopsaan Lidliin, sinne on tullut jo torstaina mukavat valikoimat kukkasipuleita. Siellä on paljon erikoisempia tulppaaneita, narsisseja, laukkoja, krookuksia yms. mitä ei muualta löydy. Hinnatkin Lidlimäisen edulliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiitos vinkistä, manteli! Eipä ensimmäisenä tulisi mieleen hipsiä Lidliin sipulikaupoille! Täytyykin heti huomenna käydä katsastamassa tilanne. Tattista vielä!

   Poista
 3. Juu, Lidlin kukkasipulit on hyvin tiedossa kaikkien puutarhahörhöjen keskuudessa, niissä kun on mukavia erikoisuuksia, laatusipuleita ja kaiken lisäksi vielä halpaan hintaan. Meilläpäin oli ainakin vielä tänään mukavasti valikoimaa jäljellä ja neljä pussia lähti istutettavaa mukaan. Käyn ehkä myöhemmin tsekkaamassa, onko sipuleita alennetulla hinnalla vielä jäljellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että niitä olisi vielä meidän paikallisessa jäljellä! Käyn nopsaa kyllä tänään vielä kurkkaamassa ;)

   Poista