maanantai 19. elokuuta 2013

viikon ensimmäisen päivän asennevammaViikon alkajaiseksi hei varsin kelpo päivä! Ipana oli viihtynyt muskarissa, oli laulettu muutama tuttukin laulu. Pistelin leikaten iltapuhteeksi vielä nurmikon, joten nyt voi oikein hyvällä omalla tunnolla nostaa kintut kohti taivasta ja kurkkia verenimijöiden viimeisimmän - himskatti sentään kun uusin tuotantokausi on taas sivakoitu kokonaan läpi! Sohvaperuna toivoo pikaisesti uusia jaksoja!

Tänään postiluukussa odotti uusin julistehankinta ihanaisesta Southwood Storesta (klikatkaa kurkkimaan!), joka saattaa helposti kertoa mielialan normimaanantaisin. Mutta ehei, ei tänään. Ilon kautta uuteen viikkoon! Ja kattokaas noita Vaarin tuomia kanttarelleja - huomenna herkutellaan!

6 kommenttia:

 1. Oi onnenpekka kun sait kanttarelleja! Huippu hauskaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne! Pakkasessa on sieniä viime syksyltä vaikka kuinka paljon, mutta kyllä tuoreet kanttarellit on parempia! NAM!

   Poista
 2. Huippu - kiteytti täydellisesti tämän aamuisen mielentilani. Sen sijaan, että olin hiljaa kun kaikki meni päin mäntyjä aamulla, olisi voinut lähettää tuon tekstiviestillä asiakkaille. Ehkä eivät ensi tapaamisella nukkuisi pommiin ;)

  Ilona

  http://keskenon.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Joskus vois kyllä helposti näyttää piutpaut muille ja tuohan tosiaan kiteyttää se oleellisen! Erityisesti tuo pantteri viehättää! :)

   Kiva blogi sulla!

   Poista
 3. Täälläkin toivotaan niitä uusia jaksoja PIAN! Ja kanttarellejakin... Nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli ihan pakko etsiä tietoa eilen tuosta seiskasta tuotantokaudesta, ENSI KESÄNÄ! Ensi kesään on ehkä ikuisuus! Joulut ja kaikki vielä välissä! Plaah!

   Poista