sunnuntai 18. elokuuta 2013

vanha ulos, uusi sisään
Tänään kirpparilöytöjä hamuillessani tuli vahvasti sellainen fiilis, ettei yhtään söpöä purnukkaa taloon ennen kuin tarpeettomista on päästy eroon. Ensi viikolla pitää rientää siis kirppispöytää varamaan ja laittaa jakoon tarpeettomat tavarat, jotta mieli raikastuu, kaapit tyhjentyy ja kirpparikäynteihinkin saadaan jälleen kutkuttavaa fiilistä.

Uuden viikon kunniaksi Ipanalla koittaa huomenna jännät hetket, sillä pikkupalleroinen aloittaa muskarin. Musiikki tuntuu kiinnostavan Ipanaa ja jos tuota ympärivuorokautista innostuneisuutta voi jonkin kohteeseen osoittaa, niin olkoon se näin aluksi vaikka laulaminen.

Ei muuta kuin suunta uutta viikkoa kohti! 

2 kommenttia:

 1. Iloista muskaria :-) Itsekin pitäisi ryhdistäytyä ja ottaa kirppispaikka, ei vaan harmillisesti ole yhtäkään tässä tarpeeksi lähellä että siivoilu kävisi kätevästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, et Ipana tulee kyllä tykkäämään muskarista! Harmi, etten itse pääse mukaan musiikilliseen iloitteluun, kun riennän just tuohon aikaan töistä kotiin sieltä isolta kirkolta :(

   Mietin kans tota kirppispöydän ylläpitoa kun joka suuntaan taas seuraavina viikkoina pitää juosta. Mutta taidan ottaa vaan viikoksi, niin ei tule paniikkia.

   Poista