sunnuntai 25. elokuuta 2013

se tunne







* kun käy putsaamassa & lisäämässä lisää myytäväksi tarkoitettua kampetta kirpparipöydälle ja uusia tulokkaita rientää katsomaan edellisen päivän tuttu tyttö - meikäläisen paita päällä.

* kun myöhemmin eräästä toisesta kirpparipöydästä löytyy punaiset pikkiriikkiset haalarisortsit, samanlaiset, jotka olivat Aniliinin päällä 1-vuotiskuvassa, no, aika kauan sitten. Olihan ne vietävä kassan kautta kotiin vaikkei ne kenellekään tässä taloudessa enää mahdukaan. Muistot maksoivat euron.

* kun talvihaalarikaupassa myyjä toteaa maukuvalla äänensävyllä Ipanalla kokeilussa olevasta vihreästä talvihaalarista, että "ai katos vaan kun tyttö suostuu laittamaan ihan vihreää päälle" ja maltoin mieleni hehetellen, sillä meidän pallerolle puetaan päälle juuri sen värisiä vaatteita joita sille vanhemmat hankkii ja ne voi olla pinkkejä, punaisia, keltaisia, vihreitä ja jopa iiks - sinisiä.

* kun kaapista ei löydy suklaata jälkkäriksi. Pahin viimeiseksi.

6 kommenttia:

 1. Ai kamala tuo viimeinen! Ja kunnon naurut haalarikauppiaalle :D

  Nimim. Kahvimuki kädessä ja suklaalevy toisessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Meiltä löytyi onneksi sokerinpaloja, joita laitoin kielen alle sulaamaan ;) Sama sokeri, "vähän" eri olomuodossa, mutta kuvittelin sen makoisaksi suklaaksi!

   Tuosta haalarikauppiaasta, olin vähän yllättynyt kyseisen myyjän kommentista sikälikin, että kyseinen liike on muistaakseni joskus kertonut myyvänsä mallistoja lapsille, eikä niinkään pojille tai tytöille. Oli miten oli, tytöille pinkki on geeneissä, ei siitä mihinkään pääse ;)

   Poista
 2. Vähän söpikset noi punaiset haalarit! Kehyksiin ja seinälle ;)

  Mä joudun usein myös malttamaan mieleni, kun meidän 7-vuotiasta poikaa sanotaan prinsessaksi. Paras oli lomamatkalla uima-altaalla, kun pojallamme oli päällä vain tummansiniset uimahousut..no ja se vaalea pitkä tukka, niin tytöksihän sitä luultiin. Ne ahdasmieliset ihmiset >:(

  Parasta on kuitenkin, ettei lapsi itse välitä noista sanojista vaan ylpeänä tahtoo kasvattaa "ainakin viisimetriset hiukset".


  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa 7-vuotiasta ♥

   Mukavaa alkavaa viikkoa sinne! Pitää hommata suklaata, koska nyt ei kyllä sokerinpalat auta! ;)

   Poista
 3. Voi ei noita pikkuhaalareita!! I-ha-nan nostalgiset :D Meille on myös tullut kommentteja ihmisiltä, kun 5vee poikanen pitää punaista toppahaalaria. Kuinka se nyt tuon väristä pukee?? - no varmaan palelisi ilman.

  VastaaPoista