torstai 1. elokuuta 2013

päivä pikkunaperon silmin
Ipana sai äidiltään ihkaoikean kameran. Sillä pikkupapana räpsi päivän aikana melkein 200 kuvaa, joista muutamia ohessa.

Ipanan sanoin, hymyä suuhun!

8 kommenttia:

 1. Lasten ottamissa kuvissa on usein tosi hyviä oivalluksia! Meillä isommat harrastivat jossain vaiheessa kuvaamista, nyt eivät enää niinkään, ja noille pienille en taas isoa kameraa halua antaa. Mutta teilläpä ipanasta on kuoriutumassa kelpo kuvaaja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuollaiset vanhat pokkarikamerat on ihan omiaan pikkupapanoiden kuvausharrastuksille ja oppiipahan samalla, että omista tavaroista kannattaa pitää huolta eikä oikealla kameralla kannata viuhtoa, koska rikkihän se menee. Suurin osa kuvista oli aikalailla tärähtäneitä - kuvaamisessakin kun maltti on valttia ;)

   Poista
 2. Hei nämä on hienoja - kuvaustaito kulkee äidiltä tyttärelle! Josta tulikin mieleeni, että meidän pikkukamera on nyt täynnä, kun pikkumies räpsi menemään aiemmin kesällä. Olisi ottanut enemmänkin, mutta kortille ei mahdu yhtään, kun siellä on kuvia erinäisiltä lomamatkoilta vuosien takaa. Öh, pitäisi ehkä tyhjentää kortti ja antaa lapsen räpsiä. Ja etsiä sen viime vuosina hyvin vähälle käytölle jääneen kameran piuha, jotta niitä lapsen ottamia kuvia saa vielä uloskin kamerasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kuvausvauhti on aika hurjaa, kun sormet räpsii kuvia kymmeniä peräjälkeen! Aitoja kuvakulmia, kaikenmaailman stailauksista välittämättä!

   Poista
 3. Heii.. hauska katsella lapsen ottamia kuvia! Meilläkin aika ajankohtainen juttu kun poika sai isovanhemmilta pokkarikameran. Hienoa että kuvaaminen kiinnostaa.. tosin "sisustuskuvia" tuntuu napsivan aina silloin ku ei oo siivottu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Luulenpa, että juuri se isoin ilo Ipanan kuvaamisharrastuksessa on, että kameralla saa otettua ihan oikeita kuvia, ihan niinkuin äitinsäkin ottaa omallaan!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Vauhti oli paikotellen niin kovaa, että suurin osa kuvista oli pikkasen tärähtäneitä :)

   Poista